Infolinks In Text Ads

Vezi ONLINE meciuri din liga 1!

>> 25 apr. 2009

Aici aveti o varianta de rezerva pentru cei care nu au GSP TV :http://www.livesport1hq.com/

Read more...

"Romanii din Republica Moldova isi vor recapata in mod accelerat cetatenia romana"

>> 14 apr. 2009

Asta a declarat presedintele Traian Basescu in cadrul unui discurs sustinut in Parlamentul Romaniei cu privire la situatia din Republica Moldova.
"Romania nu vrea sa revendice drepturi ale unor teritorii pierdute in trecut. Dar avem datoria, ca stat european, sa atragem atentia asupra celor ce se intampla dincolo de Prut. (...) Am fost primul stat care a recunoscut independenta Republicii Moldova si care a stabilit relatii diplomatice cu Republica Moldova, in 1991, desi teritoriul de la est de Prut a fost desprins de trupul tarii de pactul fascist si comunist Ribbentrop-Molotov, pact declarat ca arbistrar si ilegal de inclusiv de Parlamentul Romaniei", a acuzat presedintele Romaniei.
"Nu vom accepta ca romanii sa fie culpabilizati pentru ca sunt romani. Nu vom accepta ca romanii de peste Prut sa fie umiliti. Romania sprijina procesul de integrare a Republicii Moldova. Fara sa cerem nimic in schimb am devenit avocatul Republicii Modova in structurile europene si internationale: UE, OSCE etc. In mod constant Romania a atras atentia organismelor internationale asupra pericolelor pe care il reprezinta conflictul inghetat din Transnistria, atat UE cat si NATO", a sustinut Basescu.
"Schimburile economice dintre tara noastra si Republica Moldova au crescut constant. Cu toate aceste autoritatile de la Chisinau au impiedicat dezvoltarea relatiilor cu Romania fiind in dese randuri acuzata de imperialism. In ultimii patru ani impotriva sincopelor ne-am straduit sa relansam relatiile cu Republica Moldova. Insa in ciuda eforturilor noastre liderii de la Chisinau au facut orice pentru a inlatura aceste eforturi. In pofida unei abordari in care am dovedita deschidere, suntem acuzati din nou de autoritatiile de la Chisinau pentru evenimentele petrecute acolo. Acuzatiile la adresa Romaniei sunt inacceptabile de fapt se incearca a pune pe spatele Romaniei esecurile si pasii inapoi intreprinse de Republica Moldova. Afirmatiile autoritatiilor din Republica Moldova dovedesc rea credinta, iar exemplul introducerii vizelor este cel mai concludent exemplu", a continuat presedintele roman.
"Statul roman are datoria sa acorde sprijin etnicilor romani din Republica Moldova si vom continua sa acordam sprijin celor din Republica Moldova care se simt romani. Legea romana prevede recapatarea cetateniei romane celor care au pierdut in mod abuziv acest drept. Am solicitat Guvernului sa adopte in regim de urgenta modificarea legii cetateniei, asa ca romanii din Republica Moldova isi vor putea obtine in mod accelerat cetatenia romana si vor putea deveni astfel membri ai familiei europene"
"Dragi tineri care va puneti speranta in Romania: viitorul nu poate fi decat al vostru, aveti incredere in fortele libertatii. Republica Moldova nu mai poate fi izolata. La 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului, nimeni nu mai are dreptul sa ridice un zid intre granitele noastre", a transmis Traian Basescu. (ziua/ziare.ro)

Referitor la acest discurs, consider ca nu va avea, din pacate, niciun efect asupra institutiilor europene ,care desigur isi apara interesul si doresc sa evite un conflict cu Vladimir Putin! De opt ani Partidul Comunist conduce fara prea mari probleme Moldova, fiind ajutat normal de Partidul-mama de la Moscova!
Sa speram ca presedintele Romaniei se va tine de cuvant si va accelera procesul de acordare a cetateniei romane si sa nu fie doar un discurs electoral!

Read more...

Despre viata, despre Romania

>> 10 apr. 2009

Oferta electorala...


O noua palarie pentru ...ploaie...


Noi pe care il respectam?

aaa? what the...?


home sweet home...

Cel mai urat tuning...


Caldura mare...


Cabina telefonica...


Buna dimineata erolior:)


Avem di tati


Criza! Se inchide totul...

Atentie!!!!


Atentie... la geam!



Hmm...

























Va urma...

Read more...

Revolutie in Republica Moldova?!

>> 9 apr. 2009

Sau poate lucrurile nu sunt asa cum par!

Read more...

Ghid de instalare Windows XP

>> 6 apr. 2009

De ce ai nevoie?


CD cu Windows XP- de preferat sa fie editia Profesional cu SP2 integrat


Instalarea:
  • Se introduce CD-ul de instalare in unitatea optica si se restarteaza calculatorul. Daca sistemul tau nu buteaza de pe CD inseamna ca nu este setat sa faca asta. Pentru a remedia aceasta situatie se intra in BIOS(se apasa tasta Delete cand iti apare ecranul cu scris alb de la restartare) si navighezi catre tab-ul Boot. Acolo se seteaza Boot device priority astfel: primul sa fie unitatea optica, apoi HDD si orice altceva mai ai nevoie.

  • Dupa ce salvezi cu F10 sistemul se va restarta si va buta de pe CD. Pe ecran va aparea ceva asemanator ca in imagine:

    Se apasa tasta Enter dupa cum esti informat si in bara inferioara.


  • In urmatoarea fereastra vei apasa tasta F8.


  • Acum trebuie aleasa partitia pe care se va instala Windows. De regula se instaleaza pe C. Se selecteaza prin Enter.

  • Urmeaza formatarea partitiei, iar pentru o functionare optima se alege NTFS format.


  • Dupa formatare are loc copierea fisierelor necesare instalarii. Aici nu ai decat de asteptat.

  • Interfata grafica a instalarii va porni. Din nou tot ce trebuie sa faci e sa astepti.

  • Unele setari pentru Windows sunt disponibile inca din timpul instalarii. De exemplu se seteaza Regional settings (limba,ora,etc.) dupa preferinte.
  • Se seteaza numele si firma daca e cazul...
  • Urmatoarea fereastra va cere codul de instalare furnizat:
  • Introduceti numele si parola pentru calculator:

  • Se seteaza data si ora curenta:

  • Optional puteti face setarile necesare pentru retea. Este de recomandat sa nu le faceti in timpul instalarii, ci mai degraba dupa, pentru o siguranta sporita.

  • In final setati domeniul pentru retea. De preferat sa il lasati pe cel implicit.

  • Sistemul se va restarta si va rula Windows XP.


Read more...

poze je:)







Read more...

Poze...











Read more...
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP