Infolinks In Text Ads

Documente necesare la depunerea dosarului pentru cetatenie romana

>> 3 mai 2009

Ultimele informatii legate de cetatenie click AICI

UPDATE
:
În baza deciziei Directorului Direcţiei Cetăţenie din 15.12.2009, în perioada 01.01.2010 – 31.03.2010, programul cu publicul al Direcţiei Cetăţenie se va desfăşura doar în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni şi doar pentru depunere cereri de redobândire, acordare sau renunţare la cetăţenia română şi înregistrare acte în completare şi petiţii adresate Direcţiei Cetăţenie. Informaţii despre stadiul soluţionării dosarului înregistrat la Direcţia Cetăţenie se acordă doar prin corespondenţă scrisă.

Petenţii care au dosare de redobândire a cetăţeniei române conform art. 10 indice 1 (Rep. Moldova / Ucraina) depuse în anul 2003 sunt rugaţi să comunice Direcţiei Cetăţenie actuala adresă de corespondenţă, în cazul în care aceasta s-a schimbat de la momentul depunerii dosarului.

Programul de audienţe al Directorului Direcţiei Cetăţenie se desfăşoară în fiecare zi de miercuri între orele 13 şi 15 pentru probleme deosebite. Programarea la audienţă se va face în baza unei cereri prealabile care va cuprinde şi un număr de telefon de contact la care un funcţionar al Direcţiei Cetăţenie va comunica solicitantului ziua şi ora audienţei în cazul în care aceasta a fost aprobată.


Dragi basarabeni, am facut o lista cu documentele necesare la dosarul pentru dobandirea cetateniei romane:
  • pasaport si buletin-copii legalizate;
  • viza resedinta-copie legalizata;
  • cazier juridic din Romania (este valabil 6 luni);
  • cazier juridic din Republica Moldova (este valabil 12 luni);
  • acte de stare civila: certificat de nastere (propriu, mama, tatal,bunicul,bunica);certificat de casatorie(bunici,parinti)-toate aceste acte LEGALIZATE!
  • declaratii de la notar(le obtii desigur de la notar):precum ca nu ai mai depus dosar pentru cetatenie, ca nu sprijini actiuni impotriva statului roman,ca vrei sa-ti mentii domiciliul in strainatate sau in Romania;aceste declaratii trebuiesc legalizate;
  • dosar cu sina;

NU se percep taxe consulare si NU se percep taxe nici la Monitorul Oficial!

NU mai este necesara dovada precum ca satul/orasul a apartinut Romaniei inainte de anul 1940, lucru remarcat la actualizarea site-ului Ministerului Justitiei http://www.just.ro/ .

Am mai auzit diferite zvonuri despre ce trebuie si ce nu si tin sa va informez urmatoarele:NU aveti nevoie de poze sau timbru judiciar!

Dupa ce ati depus dosarul numele dvs va urma sa apara in Monitorul Oficial,intr-o baza de date pusa la dispozitie de Ministerul Justitiei pe site-ul sau oficial! Pentru a accesa baza de date-click aici.

Cam asta ar fi cel putin deocamdata, mai pot aparea modificari in viitorul apropiat! Daca aveti intrebari puteti lasa un comment mai jos...SUCCES!


Programul cu publicul al Direcţiei Cetăţenie BUCURESTI

In perioada 16.10.2009 – 31.12.2009, programul cu publicul al Direcţiei Cetăţenie se va desfăşura doar în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni şi doar pentru depunere cereri de redobândire, acordare sau renunţare la cetăţenia română şi înregistrare acte în completare şi petiţii adresate Direcţiei Cetăţenie. Informaţii despre stadiul soluţionării dosarului înregistrat la Direcţia Cetăţenie se acordă doar prin corespondenţă scrisă.

Adresa: Str. Petofi Sandor, nr. 47, sector 1, Bucureşti, cod 011405
Telefon pentru informaţii cu caracter general: (037) 204.20.03
Program de lucru cu publicul (doar pentru depunere dosare şi registratură): Miercuri de la 9 la 14.
Program de lucru cu mandatarii: Miercuri de la 14 la 15.
Program de lucru cu avocaţii: Miercuri de la 15 la 16.
Email de contact: cetatenie@just.ro

251 comentarii:

Anonim 4 mai 2009 la 01:26  

Mariana,

Poti sa o intrebi inca odata pe verisoara ta de actele buneilor, caci vreaau sa fiu sigura. Plec acasa acum sa le rezolv pe toate. Deci intreab-o, daca buneii sunt decedati, de ce acte am eu nevoie sa depun?Dupa cum am inteles trebuie certificatul de casatorie si certificatele de deces..dar certificatele de nastere a bunicilor trebuie si astea?astept un raspuns!

O zi buna,
Nataly A.

ValiP 4 mai 2009 la 04:45  

Doar certificat de casatorie si certificat de deces,NU mai este nevoie de cel de nastere...

Anonim 4 mai 2009 la 10:32  

Buna,
sunt Elena.Poti sa-mi spui te rog in cat timp ai facut copiile certificatelor la Oficiul starii civile si cat te-a costat?

ValiP 4 mai 2009 la 11:13  

In primul rand, pentru cetatenie iti trebuie
*certificatul de nastere al tau, al mamei, al tatalui, al bunicilor(daca mai sunt in viata, daca nu exista o alta procedura);
* certificatul de casatorie al parintilor si al bunicilor(chiar de sunt sau nu in viata);
*certificate de divort a parintior si bunicilor(daca e cazul);
*certificat de deces(daca e cazul)

Fiecare dintre aceste certificate costa 10 lei(moldovenesti) daca doresti sa le primesti intr-o luna. Mai exista si stari de urgenta, bineinteles.Stiu ca pentru o zi era taxa de 800 de lei.

Atunci cand iti iei cetificatul nu uita sa controlezi fiecare cuvant litera locul nasterii sa corespunda in toate actele.Vezi totul pe loc, daca nu observi atunci dupa aceea o sa trebuiasca sa platesti din nou.

PACO 6 mai 2009 la 15:10  

daca vrei intra si la mine pe blog

Anonim 8 mai 2009 la 05:29  

buna,imi spuneti si mie va rog, in caz cind parintii mei sunt divortati si nu am posibilitatea sa fac rost de certificatul de nastere al tatalui meu , am ceva sanse sau cum fac???

Anonim 8 mai 2009 la 08:12  

INFORMATII UTILE despre Directia Cetatenie din cadrul Ministerului de Justitie:

Adresa: Str. Petofi Sandor, nr. 47, sector 1, Bucureşti, cod 011405

Telefon pentru informaţii cu caracter general: (037) 204.20.10
Program de lucru cu publicul: Luni şi Miercuri de la 9 la 14.

Program de lucru cu mandatarii: Luni şi Miercuri de la 14 la 15.

Program de lucru cu avocaţii: Luni şi Miercuri de la 15 la 16.

Email de contact: cetatenie@just.ro

ValiP 8 mai 2009 la 09:22  

Exista 2 posibilitati de a face rost de un act de stare civila(certificat de nastere, casatorie, divort, deces) in caz ca nu ai originalul la indemana! Mergi la OSC(Oficiul Starii Civile) din municipiul raional,raionul in care s-a nascut tatal/mama (spre ex. Tatal s-a nascut in satul Flocoasa din raionul Cantemir,eu pentru a ridica o copie dupa acel act trebuie sa merg in orasul Cantemir pentru a scoate acel duplicat). Acolo ti se da o cerere sa o completezi cu data de nastere a tatalui/ mamei, locul nasterii, parintii ,e bine daca ai o copie a buletinului tatalui pentru a verifica CNP-ul (toate aceste date sunt pentru a facilita cautarea).
Mai ai nevoie si de buletinul tau pentru a te legitima.Daca nu gasesti in aceasta arhiva certificatul atunci mergi la OSC(cu numele binecunoscut de ZAGS) din Chisinau. Acolo sunt copii ale arhivelor din toata tara. MULT SUCCES!

Anonim 15 mai 2009 la 13:46  

spuneti va rog, este posibil ca dosarul meu sa-l depuna o alta persoana? va multumesc!

ValiP 15 mai 2009 la 23:58  

procesul se numeste "depunere prin mandatare"; persoana care va depune dosarul in numele tau se numeste mandatar! tu trebuie sa imputernicesti mandatarul printr-o procura la notar.

Anonim 11 august 2009 la 04:30  

spuneti-mi va rog e necesar de facut copii legalizate de nastere si de casatorie pt buneii din partea ambilor parinti?,iar daca buneii nu au act de casatorie cum trebuie de procedat?,va multumesc.

ValiP 12 august 2009 la 08:08  

Buna draga mea.Nu este necesar sa ai copii legalizate a ambilor parti de bunici!Trebuie sa iti alegi bunicii de pe linia tatalui sau de pe linia mamei.VEZI CARE TI-E MAI CONFORTABIL.

ValiP 12 august 2009 la 08:11  

La intrebarea cu actul de casatorie a bunicilor procedura o ai intr-un mesaj de mai sus.Vezi mesajul din 08 mai 2009 09:22.
Mult succes!

Anonim 13 august 2009 la 10:46  

Buna ziua! in cazul cind sunt casatorita si dorim ambii soti sa obtinem cetatenie romina, va fi nevoie sa pregatim doua dosare unul pe linia mea si celalalt pe linia sotului sa e destul doar unul pe lina mea? Va multumesc!

Anonim 13 august 2009 la 10:54  

Cer suze, dar pentru a obtine cazierul juridic din Rominia mi-ati putea oferi o adresa? Si apropo pentru a intra in Rominia la ce tip de viza sa aplic pentru a-mi ridica cazierul? Va multumesc mult!!!!!

ValiP 13 august 2009 la 12:09  

daca amandoi doriti cetatenia trebuie sa depuneti dosare separat pt fiecare.

ValiP 13 august 2009 la 12:20  

cazierul juridic il poti obtine din orice oras din Romania, de la Inspectoratul de Politie! pt cazier nu ai nevoie de viza ci de o copie legalizata a pasaportului si 15 RON! Ai nevoie in schimb de viza pt a intra in Romania,fie prin invitatie din partea unui cetatean roman,viza turistica sau de student.

Anonim 17 august 2009 la 01:34  

Buna Ziua!
Spuneti va rog buneii trebuuie sa fie nascuti pina in ce an 1938 sau 1940.
Va multumesc mult!

ValiP 17 august 2009 la 03:56  

pana in 1 ianuarie 1940!

Anonim 17 august 2009 la 06:31  

Odata ce obtin toate documentele de stare civila la mina care ar fi urmatorii pasi? Care este continutul cererii?
Va multumesc!

Anonim 17 august 2009 la 06:47  

Doresc sa depun dosarul de acte si pentru fratele meu care la moment nu-i in R.Moldova este pe contract de munca in alta tara si termenul contractului va expira peste 8 luni. Va fi posibil sa aplic si pentru el sau nu? Cum ar fi posibil de procedat ca sa-l obtina si el cit mai recent.
P.S. Pasaporul e cu el doar buletinul e la mine.

Va multumesc!
Cu respect Elena

ValiP 17 august 2009 la 06:52  

Dupa ce obtii acele acte de stare civila trebuie sa aduni si celelalte acte enumerate mai sus in postare.Apoi dosarul fiind complet trebuie DEPUS PERSONAL LA AMBASADA ROMANIEI DIN TARA DE DOMICILIU!
-CERERILE POT FI DEPUSE LA MINISTERUL JUSTIŢIEI – DIRECŢIA CETĂŢENIE DE CĂTRE PERSOANELE CARE AU DOMICILIUL SAU REŞEDINŢA ÎN ROMÂNIA, DUPĂ OBŢINEREA DREPTULUI DE ŞEDERE, RESPECTIV AL DOMICILIULUI ÎN ROMÂNIA.
-Datele de stare civilă din documentele depuse trebuie să corespundă cu cele din certificatul de naştere!
Cam asta ar fi:)

ValiP 17 august 2009 la 07:00  

Draga Elena, CERERERILE SE DEPUN PERSONAL şi doar în cazuri temeinic justificate prin acte doveditoare de un reprezentant legal (mandatar sau avocat)!
CERERILE SE PRIMESC NUMAI ÎNSOŢITE DE TOATE DOCUMENTELE!
Deci ai nevoie si de pasaport, mai exact de o copie legalizata,care nu se face desigur fara original.

Anonim 17 august 2009 la 10:31  

Spuneti-mi va rog,mi-a spus cineva k trebuiesc legalizate de-asemenea copiile buletinele parintilor,e adevarat?
!cazierul juridic din Moldova e valabil 3luni.

ValiP 17 august 2009 la 12:59  

NU ai nevoie de buletinele parintilor! Citeste cu atentie in postarea de mai sus cu actele necesare! Ai nevoie de certificate de nastere,casatorie-legalizate.
In legatura cu cazierul juridic din Moldova:
-acest cazier e valabil 1 an de zile cum este scris si in postarea de mai sus!
Stiu ca pe cazier scrie ca e valabil 3 luni,dar iti spun in conditiile in care am depus dosarul si am fost informat.

Anonim 18 august 2009 la 09:00  

MULTUMESC!

Anonim 18 august 2009 la 10:31  

Buna ziua!

Viza resedinta -copie legalizata - se are in vedere fisa de insotire a buletinului? Dosar cu sina-va rog sa explicati putin prin alte cuvinte? Imi cer scuze pentru maruntaiuri!

Va mulumesc!

Anonim 18 august 2009 la 11:19  

Va rog sa ma ajutati cine stie,am fost la arhiva din Chisinau si nu au gasit certificatu buneelor nici a tatei nici a mamei miau dat o adeverinta ca nui ce sa fac mai departe cine stie ajutatima va rog

ValiP 18 august 2009 la 11:34  

Viza de resedinta nu are nicio legatura cu buletinul!aceasta viza se obtine de catre cetatenii moldoveni in urmatoarele conditii:
-student,angajat sau casatorit in romania;
daca tu depui dosarul la chisinau nu ai nevoie de aceasta viza!! poti afla mai multe informatii sunand la ambasada romaniei in moldova,sediul in chisinau!poti gasi nr de relatii pe internet(google) si la fel de bine poti afla cum arata un dosar cu sina:)succes!

ValiP 18 august 2009 la 11:37  

despre care certificate este vorba? de casatorie, de nastere?

Anonim 19 august 2009 la 09:14  

Vitali, multumesc pentru ajutorul oferit celor de mai sus, la care am gasit si eu unele raspunsuri pentru mine. Acuma doresc sa te intreb si eu ceva. In cit timp(in ce perioada dupa depunerea dosarului la Amb.Chisinau ar trebui (sau de obicei) se publica numele in MonitOficial? Multumesc mult!!

Anonim 19 august 2009 la 10:00  

Despre certificatu de casatorie a buneelor
merje vorba scuze

ValiP 19 august 2009 la 10:27  

Referitor la certificatul de casatorie,in cazul in care detii originalul(actul primit de bunici chiar la casatorie),iti recomand sa cauti un traducator de acte si apoi sa legalizezi la un notar.
Daca nu ai nici originalul,te poti duce la oficiul starii civile din raionul unde sunt la evidenta bunicii tai si intrebi de reconstituirea actului de casatorie.

ValiP 19 august 2009 la 10:36  

Pt persoana care m-a numit Vitali:)de fapt ma numesc Vali:)Eu sunt cetatean roman(cu prietena cetatean moldovean care a depus dosarul pt cetatenie) si sincer sa-ti spun nu am cum sa-ti dau un termen de rezolvare a dosarului,asta in cazul in care depui la Chisinau!Cunosc doar cazurile in care dosarul s-a depus in Romania.

ValiP 19 august 2009 la 10:44  

Este clar ca e mult mai usor sau mai bine spus mult mai putin de asteptat pt rezolvarea dosarului in cazul in care il depui in Romania!Depunand dosarul la Chisinau trebuie sa te innarmezi cu multa rabdare,adica trebuie sa astepti si trecerea dosarului de la Chisinau la Bucuresti!

Anonim 9 septembrie 2009 la 06:32  

Salut!
Ma numesc Elena, iti multumes pentru sfaturile acordate anterior si te rog din nou sa ma ajuti. Am depus cerere la arhiva din Chisinau pentru eliberarea certificatelor de nastere a buneilor deoarece am nevoie de a face careva rectificari in doc. de casatorie si cele de deces precum s-au comis greseli in timpul traducerii din chirilica in romana si datele din doc. buneilor difera fata de cele a parintilor. Din arhiva mi-au eliberat doar certif. de nast. a unui bunel in rest au spus ca nu detin date, registrele din anii respecti au ars. Mi-au eliberat un aviz, cum sa procedez mai departe? nu-mi vor cere pe parcurs certificatele de nastere a buneilor pe care eu nu le detin?
Multumesc mult!

ValiP 9 septembrie 2009 la 07:15  

Daca bunica ta mai este in viata,poti merge la Oficiul Starii Civile si sa ceri lista de acte necesara pt reconstituirea certificatului de nastere. O sa-ti dea o lista de acte pe care le poti aduna tu(autobiografia bunicii,de la primarie un act precum ca a lucrat,poze etc).In cazul in care bunica ta e decedata ,din pacate nu mai poti face nimic.Prietena mea a avut un caz similar si a reusit sa rezolve desigur cu conditia ca bunica sa fie in viata...

Anonim 10 septembrie 2009 la 07:28  

Iar referitor la certificatul de nastere a buneilor voi avea nevoie? nu mi lor cere pe parcurs? Caci eu as putea sa incerc in felul urmator avind la indemina certificatul de deces a bunelului mai am nevoie de careva rectificari in cert.de nast. a tatalui (din Ivan in Ion si bunelul este scris Vasile iar tata este scris Ivan Vasili) as putea sa merg la un birou de traducere unde imi vor traduce Ivan in Ion iar
referitor la Vasile SI Vasili sa extrag un certificat explicativ precum ca este unul si acelas nume, ce zici?

Cu respect Elena!

Anonim 16 septembrie 2009 la 23:45  

Spuneti-mi va rog, ce sa fac in cazul cand la oficiul starii civile din Chisinau nu s-a gasit adeverinta de nastere a mamei,dar am numai adeverinta de casatorie si adeverinta de deces,pot numai cu aceste documente sa inaintez dosarul la ambasada Romana pentru redobandirea cetatenie? .

Anonim 27 septembrie 2009 la 09:35  

buna,as vrea sa stiu care-i procedura de depunere a cererii pt a obtine cetatenie romineasca(amanuntint daca se poate),nu am idee de la ce sa incep.

ValiP 28 septembrie 2009 la 04:41  

Mai amanuntit decat e in postare plus raspunsurile la mesajele legate de dosar, nu cred ca se poate.Trebuie doar sa citesti.De inceput incepi cu stransul documentelor mentionate in postare.Imi pare rau dar nu pot fi mai clar de atat!

Anonim 30 septembrie 2009 la 10:17  

Daca am documentele de stare civila la mina tu ai putea sa ma ajuti sa le depun mai departe in Rominia? Apropo am auzit ca in decembrie va fi aprobata o lege in RM care va face mai dificil procesul de obtinere a cetateniei Rom. Nu esti la curent despre ce lege este vorba?
Cu respect Elena

ValiP 30 septembrie 2009 la 21:01  

Cum as putea sa te ajut? Trebuie sa-ti faci resedinta in Romania ca sa poti depune la Bucuresti(un proces destul de dificil,cu sanse mari de reusita daca devii student in Romania),altfel nu ai decat varianta Chisinau.
Referitor la legi, stiu ceva legat de faptul k legea carea facea referire la termenul de verificare a condiţiilor pentru acordarea cetăţeniei de maximumum 5 luni de la depunerea cererii nu mai este in vigoare dupa 15 septembrie 2009, ceea ce inseamna ca toti acei care vor depune de la acea data vor avea iarasi de asteptat mai mult timp.Dar inca nu va pot confirma daca e sigur,tocmai de aceea nu am postat nimic referitor la aceasta.

Anonim 8 octombrie 2009 la 08:52  

Salut,spuneti-mi va rog
1.daca in declaratie nu e scris k nu am mai depus dosar pt cetatenie dar in schimb e scris k nu sprijin actiuni impotriva ordinii de drept ori a sigurantei nationale din Romania si nici in trecut nu am desfasurat asemenea activitati;si k solicit cetatenie romana,cu mentinerea domiciuliului etc.,trebuie sa-mi refac declaratia?
2.am citit pe un site k trebuie si originalele de prerzentat,e true?

Merci

ValiP 8 octombrie 2009 la 09:14  

1.trebuie sa fie mentionate in declaratie toate cele 3 conditii; un notar ar trebui sa cunoasca felul in care se face o declaratie pt depunerea dosarului.
2. daca ai acte legalizate nu ai nevoie si de originale.

Anonim 16 octombrie 2009 la 12:40  

spunetini va rog daca trebuie certificate de nastere a buneilor(sunt decedati)multi cetateni spun ca nui nevoie,dar in invitatie e cerut asa acte.Cum fac nu vreau sa risc.

Anonim 16 octombrie 2009 la 12:44  

In invitatie se scrie, ca incepind cu data ex:18 noiembrie se depune dosarul.Dar nui scrisa data pina cind se depune dosarul.Poate cineva stie, cit timp se mai da de la data scrisa in invitatie???

ValiP 16 octombrie 2009 la 22:50  

Daca bunicii sunt decedati,trebuie sa faci rost de certificat de casatorie si de deces. In aceste 2 certificate sunt suficiente informatii care le gasesti si in certificatul de nastere.

ValiP 16 octombrie 2009 la 22:53  

In legatura cu acea invitatie o sa te rog sa fii mai explicit/a deoarece nu prea inteleg despre ce invitatie vorbesti...

Anonim 19 octombrie 2009 la 13:13  

Salut am o intrbare am depus actele pe data 27.08.2008 numai ca in acel an m-am casatorit si dupa aia me-a decedat tatal si bunica ce sa fac acum trebue sa merg la consulat si sa depun certificatul de casatorie si de deces ori trebuie sa apar in monitor partea a 3-a si apoi sa completez actele.

ValiP 19 octombrie 2009 la 22:24  

in mod normal daca acele evenimente s-au petrecut dupa depunerea dosarului nu ar trebui sa afecteze cu nimik derularea procesului. In cel mai rau caz vei aparea in partea a 3-a a monitorului pt completare dosar ,dar sincer ma indoiesc...Nu te poti duce tu neinvitata la DC Bucuresti pt ca nu ai sanse sa intri la cum merg lucrurile pe acolo,vei fi anuntata daca va trebui sa completezi dosarul...Totusi imi spui ca te-ai casatorit,asta implica schimbare de nume(presupunand ca esti fata:))E posibil sa ai anumite probleme atunci cd va trebui sa-ti faci pasaport sau buletin romanesc.Iti recomand sa urmaresti si un forum destul de util http://cetatenie-romana.info/ poate reusesti acolo sa afli ceva concret.succes

Anonim 20 octombrie 2009 la 03:41  

Iti mutumesc mult pentru raspuns.

Anonim 23 octombrie 2009 la 07:08  

Buna ziua.
As putea depune dosarul fara sa am invitatie ?
Multumesc anticipat

ValiP 23 octombrie 2009 la 08:06  

daca vrei sa depui dosarul la bucuresti nu ai nevoie de invitatie,in schimb daca o faci la chisinau,din cate stiu, inca mai e nevoie de invitatie...

Anonim 26 octombrie 2009 la 02:05  

Pot sa depun dosarul la Bucuresti fara sa sedere sau alte motive?

ValiP 26 octombrie 2009 la 02:50  

NU. Poti depune in Bucuresti doar daca ai viza de resedinta in Romania.Ai mai multe detalii in comentariile de mai sus...

Anonim 26 octombrie 2009 la 03:21  

Si daca am schimbat domiciliul si cum pot sa verific cind sint invitata?

ValiP 26 octombrie 2009 la 06:01  

eu te pot ajuta cu informatii doar daca depui la Bucuresti dosarul.Nu sunt la curent cu ce se intampla la Chisinau...

Anonim 2 noiembrie 2009 la 06:10  

Dan,
Salutare Vali!Blogu e Ok:)
Am absolvit la Bucuresti,deci nu mai sunt student ca sa obtin viza de resedinta.Nu am avut viza de resedinta in perioada studiilor pentru ca am fost pe cont propriu nevalutar si nu bursier.Carnetul de student sau diploma de absolvire poate fi echivalata cu un document ca cel de viza de resedinta pentru a-mi depune dosarul la Bucuresti?
Mersi...

Anonim 2 noiembrie 2009 la 06:24  

Dan,
Tot eu sunt...
Ma gandeam sa-mi spui daca pot avea anumite inlesniri la dobandirea cetateniei fata de ceilalti cetateni RM tinand cont de faptul ca am studiat in Romania.
Mentiunea ar fi ca nu am viza de resedinta din timpul anilor de studii ci doar carnetul de student si diploma de absolvire.
Mersi inca odata.

ValiP 2 noiembrie 2009 la 06:46  

Salut Dan,mai intai iti multumesc pentru apreciere:)ma straduiesc si eu:)...referitor la ceea ce te intereseaza...din pacate nu te ajuta cu nimc, in vederea depunerii dosarului,diploma de absolvire sau carnetul de student.Mai ai si alte variante:
-te angajezi in Romania,la o firma care iti asigura permisul de sedere temporara;
-te casatoresti cu o romanca cu domiciliu, desigur in Romania:),desi nu iti recomand:)ca o sa fii luat la verificari etc.:
-o ultima varianta si cred ca e cea mai usor de realizat, te inscrii la o a 2-a facultate(sau master),platesti taxa pe primul semestru,iti iei camin sau gazda si iti faci viza de resedinta(valabila jumatate de a,timp suficient in care poti depune dosarul).Sper sa fi fost de ajutor:)Mult succes!

ValiP 2 noiembrie 2009 la 06:58  

Pana acum cetava luni, era imperios necesar sa ai 4 ani de sedere pe teritoriul Romaniei,insa lucrurile s-au schimbat,in sensul ca a disparut aceasta conditie.
Concluzie: Nu ai nici un avantaj prin faptul ca ai studiat in Roamania,fata de un cetatean basarabean care tocmai s-a inscris in anul 1 la liceu,facultate sau master si a obtinut astfel permisul de sedere.

Anonim 2 noiembrie 2009 la 07:22  

Dan,
Deci tu sa fii cu o basarabeanca si mie imi propui o romanca,a?!:)
Ca solutie ma gandeam de mult la asta,dar e mai complicat...
Pentru master nu prea gaseam informatie.Vezi ca noi din RM avem o lista aparte pentru a aplica la un program de master din Romania fata de studentii romani.Avand medie in jur de 8 e mai greu sa aplici de la noi pentru ca eu concurezi cu studentii care termina in RM,unde mediile sunt respectiv mai mari.Mai usor imi era daca ca absolvent al unei facultati din Romania sa concurez cu studentii romani.Cel putin asa mi se pare logic.Nu mai posed informatii daca cumva sistemul de concurs nu s-a modificat din 2005.
Pentru o a doua facultate,iarasi,stiam ca daca am profitata de ocazia de a studia odata in Romania,pentru a doua oara studiile sunt platite.Plata lunara era pana in 2005 in jur de 450 USD.
Pentru a ma angaja in Romania si respectiv sa obtin permisu de sedere temporara parca ar trebui mai intai de toate ca angajatorul sa publice de 2 ori anuntul in MO,si dupa aia are dreptul sa ma angajeze.Respectiv ca sa pot intra in Romania,trebuie sa obtin viza de munca,unde iarasi imi cer viza de sedere temporara.E un cerc.Daca stii mai multe referitor la angajare pentru cetatenii straini cu diploma romaneasca te rog sa ma explici.
Mersi.

ValiP 2 noiembrie 2009 la 08:01  

Dan,daca ai facut facultate in Romania cu taxa,ai dreptul sa te inscrii la o noua facultate la BUGET.
-pt master: basarabenii care au facut facultate in romania(buget sau taxa) au dreptul sa participe la master(buget sau taxa).Tu vei concura pe locurile de la buget DOAR cu basarabenii care au terminat facultatea in Romania.
-ca sa poti da la master ai nevoie de minim media 7.Daca zici ca ai in jur de 8, te incadrezi perfect:)

Anonim 3 noiembrie 2009 la 01:39  

Salut Vali,

Am si eu o intrebare pe care nu am gasit-o in comentarii sau nu este completa, mersi mult.
Se poate de obtinut viza de resedinta doar inregistrindu-ma intr-o locuinta din Romania. Am un prieten care dispune de un apartament si vrea sa ma ajute. Nu sunt student, nici angajat, nimic doar pot sa obtin drept de a trai in apartamentul prietenelui. Mersi nespus de mult!

ValiP 3 noiembrie 2009 la 03:49  

Din pacate nu poti obtine viza de resedinta doar prin faptul ca esti luat in spatiu de catre un roman.Trebuie sa ai un motiv legal(student, angajat, casatorie)de a sta pe teritoriul Romaniei.

Anonim 6 noiembrie 2009 la 11:35  

Am asa intrebare. Daca tata este nascut pina in 1940, iar mama in 1947 este necesar de adepune si actele (certificate de nastere si de deces) ale bunicilor de pe mama sau este suficient numai actele parintilor

ValiP 6 noiembrie 2009 la 23:50  

Daca tatal tau e nascut pana in anul 1940, nu mai ai nevoie de actele bunicilor, sunt necesare doar actele parintilor. Succes!

Anonim 27 noiembrie 2009 la 09:33  

Buna seara,
Spuneti-mi va rog adresa unde se depune dosarul pt cetatenie romana si daca programul e acelasi:
-Str.,Petofi Sandor,nr.47,sect.1,Bucuresti;
-Luni si Miercuri:ora 9-14(programul cu publicul)?

Multumesc!

ValiP 27 noiembrie 2009 la 11:43  

în perioada 16.10.2009 – 31.12.2009, programul cu publicul al Direcţiei Cetăţenie se va desfăşura doar în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni şi doar pentru depunere cereri de redobândire, acordare sau renunţare la cetăţenia română şi înregistrare acte în completare şi petiţii adresate Direcţiei Cetăţenie. Informaţii despre stadiul soluţionării dosarului înregistrat la Direcţia Cetăţenie se acordă doar prin corespondenţă scrisă.

Adresa: Str. Petofi Sandor, nr. 47, sector 1, Bucureşti, cod 011405
Telefon pentru informaţii cu caracter general: (037) 204.20.03
Program de lucru cu publicul (doar pentru depunere dosare şi registratură): Miercuri de la 9 la 14.
Program de lucru cu mandatarii: Miercuri de la 14 la 15.
Program de lucru cu avocaţii: Miercuri de la 15 la 16.
Email de contact: cetatenie@just.ro

Anonim 28 noiembrie 2009 la 13:09  

Salut,spunemi te rog e vre-o problema daca una dintre declaratii mi-am intocmit-o in romania si celelalte acte in republica moldova?
mersi.

ValiP 28 noiembrie 2009 la 23:05  

daca declaratia facuta in Moldova a fost intocmita la consulat si are apostila sau e supralegalizata atunti e OK! daca e facuta la un notar obisnuit, atunci nu e valabila.

shpulika 29 noiembrie 2009 la 03:26  

Buna Vali, ma numesc Iuliana si am o intrebare la care nu am gasit raspunsul complet in comentarii.
Bunelul meu este Butnaru (decedat), eu, tata si mama Botnaru. La starea civila mie nu-mi elibereza certificat sau avizier precum ca el mi-a fost bunel. Ei mi-au spus ca nici bunica nu poate sa-i modifice numele in Botnaru si ar trebui noi sa ne schimbam in Butnaru, ceea ce este aproape imposibil!!!! Ce pot sa fac? Este intr-adevar asa?
Multumesc!

ValiP 29 noiembrie 2009 la 03:41  

draga Iuliana as vrea sa stiu din partea cui sunt bunicii de care imi spui, de partea mamei sau a tatalui? Daca e atat de complicata situatia cu acei bunici, incearca pe cealalta linie de bunici...

shpulika 29 noiembrie 2009 la 03:54  

Asta e cea mai mare problema ca dupa linia mamei nici nu pot sa ma duc, pentru ca bunica este din Rusia. Pe mine m-ar interesa daca starea civila are dreptate. Eu stiu cazuri la prietenii mei cand s-au eliberat aviziere de genu, dar nu inteleg de ce anume la situatia mea nu se procedeaza astfel??? Ar fi cu mult mai usor sa modific numele de familie doar in 2 documente cum ar fi certificatul de deces al bunelului si de casatirie a lui decat certificatele mele si ale parintilor.

ValiP 29 noiembrie 2009 la 04:42  

Din pacate pentru tine cei de la starea civila au dreptate! Cel putin asa e normal sa procedeze.Te puteau ajuta doar daca bunicul tau era in viata(adica te putea imputernici sa-i modifici numele).Cu putin noroc si bunavointa te puteau ajuta cei de la starea civila,facand o corectura in catalogul arhivei,puneau o stampila pe corectura si problema rezolvata! Ceva asemanator a patit prietena mea, dar in cazul ei bunicii sunt in viata si au putut face modificarea. Cred ca te ajuta foarte mult daca nu le spuneai ca bunicul este decedat...din pacate nu aveai de unde sa stii lucrul acesta.

shpulika 29 noiembrie 2009 la 05:10  

Atunci daca nu e posibil sa intru dupa legea cu buneii, cum mai pot sa o redobandesc? nu as vrea sa apelez la casatorii acum, nici una pe bune nici la una fictiva!
Si te rog sa-mi explici care este diferenta dintre permis de sedere si rezidenta? Din ce mi s-a explicat rezidenta e ceva de genu buletin romanesc dar fara dreptul la vot, dreptul de a fi ales si asa mai departe, adik drepturi politice, de care nu am nevoie acum.
Mi-ar parea foarte rau daca nu reusesc ceva sa fac cu actele, ca nu pentru aceasta am vn in Galati la studii ca sa fiu nevoita sa ma intorc in RM la munca!

ValiP 29 noiembrie 2009 la 06:12  

trebuie sa rezolvi cumva cu acele certificate,altfel nu stiu cum ai putea depune dosarul.Pe tine te intereseaza permisul de sedere, care il obtii in baza studiilor.(este de dimensiunea unui card,iti serveste sa stai pe teritoriul romaniei atat timp cat urmezi studiile).Cartea de rezidenta are cam acelasi inteles, in general se acorda persoanelor casatorite cu un cetatean roman.

Anonim 30 noiembrie 2009 la 11:15  

Salut,
Ma numesc Elena,sunt dezorientata afland k documentele necesare pt obtinerea cetateniei trebuiesc intocmite la consulat sau supralegalizate,pe cand eu le am legalizate la un notar privat si una dintre declaratii a fost intocmita recent in Romania,ce actiuni trebuie sa intreprind?;
Toate actele trebuiesc intocmite in aceeasi zi,la acelasi notar?;
Cazierul juridic moldovenesc l-am obtinut la sfarsitul lunii august 2009,pana cand e valabil?.

Mersi pt k iti faci timp sa raspunzi la toate aceste intrebari!

ValiP 30 noiembrie 2009 la 22:38  

Buna Elena.O sa va rog sa-mi specificati unde doriti sa depuneti dosarul pentru cetatenie(la Bucuresti sau Chisinau) tocmai pentru a evita anumite confuzii.Tin sa reamintesc ca eu detin informatii concrete pentru depunerea dosarului la Bucuresti,dar daca imi sta in putinta ii ajut si pe cei care trebuie sa depuna dosarul la chisinau,pt ca nu st mari diferente. Sa revenim la problema ta Elena...am spus mai sus unei persoane ca are nevoie de acele declaratii cu apostila de la consulat(Chisinau) sau supralegalizate in cazul in care vine cu acele declaratii in Romania pt a depune la Bucuresti dosarul.Si aici vorbesc doar de acele declaratii de la notar care se refera strict la statul roman.Sper ca m-am facut inteles:)daca nu,va astept cu intrebari; va rog totusi sa-mi precizati unde depuneti dosarul...

Anonim 1 decembrie 2009 la 01:52  

Am posibilitatea sa-mi depun dosarul la Bucuresti,dar precum spuneam documentele imi st intocmite la un notar privat din MDA(nu din Chisinau),exceptie facand una dintre cele doua declaratii(precum ca nu am mai depus dosar pentru cetatenie, ca nu sprijin actiuni impotriva statului roman,ca vreau sa-mi mentin domiciliul in strainatate sau in Romania)ce a fost intocmita in Romania.,te rog sa raspunzi si la celelate doua intrebari.

Mersi!

ValiP 1 decembrie 2009 la 07:14  

Nu e obligatoriu sa faci actele in aceeasi zi,sau la acelasi notar.Important e sa fie legalizate.cazierul moldovenesc e valabil 1 an de zile asa cum scrie si in postare.

ValiP 1 decembrie 2009 la 07:21  

Declaratiile trebuiesc facute la notar in Romania.TOATE 3!Daca vrei neaparat sa le faci in Moldova,le poti face doar la consulat.Daca tot vii in Romania faci o oprire la un notar si le obtii in jumatate de ora.Succes.

Anonim 1 decembrie 2009 la 12:44  

Deci in total sunt trei declaratii?

Multumesc,SA FIE!

Anonim 7 decembrie 2009 la 04:31  

Buna,in prezent studiez in Romania,si am posibilitatea sa-mi depun actele de dobandire a cetateniei in Buc.,insa am o nelamurire cu actele(*)ce trebuiesc legalizate,in afara de cele 3 declaratii care trebuiesc intocmite in Romania,..(*)-sunt legalizate la un notar privat din R.Mold.,nu la consulat,e bine asa?
si inca ceva,am vazut postat k cazierul judiciar moldovenesc e valabil 1 an,dar nu am inteles:1 an inainte de depunere(in vederea unor probleme eventuale Doamne fereste cu legea),sau?si celelalte acte cat timp sunt recunoscut?

mersi.

ValiP 7 decembrie 2009 la 05:03  

Toti cei care depun dosarul la Bucuresti trebuie sa legalizeze actele la notar in Romania! Stiu ca este mai ieftin sa legalizezi actele in Moldova dar pt a depune la Bucuresti se accepta legalizarile din Romania!Exceptia este legalizarea la consulat in Moldova dar preturile st foarte mari.

Anonim 9 decembrie 2009 la 23:23  

Au un termen de valabilitate documentele legalizate,declaratiile,ca si cazierele?!

ms:)

Vitali 10 decembrie 2009 la 01:54  

Buna ziua! Eu am primit invitatia din partea ambasadei romaniei de a ma prezenta cu pachetul de acte necesare pentru depunere le cetatenia romana, scriind cerere mai inainte, insa nu pot sa ma prezint personal aflinduma peste hotare. Intrebare: poate sa-mi depuie cineva pachetul de documente cu ajutorul unei procuri? Multumesc anticipat.

ValiP 10 decembrie 2009 la 02:39  

nu au termen de valabilitate legalizarile,cu conditia sa nu fie facute ulterior modificari sau schimbari asupra actelor originale; valabilitatea cazierelor o ai scrisa in postare si intra in vigoare din momentul in care le concepi...

ValiP 10 decembrie 2009 la 02:49  

"Buna ziua! Eu am primit invitatia din partea ambasadei romaniei de a ma prezenta cu pachetul de acte necesare pentru depunere le cetatenia romana, scriind cerere mai inainte, insa nu pot sa ma prezint personal aflinduma peste hotare. Intrebare: poate sa-mi depuie cineva pachetul de documente cu ajutorul unei procuri? Multumesc anticipat."

Da Vitali poti sa faci unei persoane procura(acea persoana devine mandatar)!problema este ca nu stiu cum o sa faci procura fiind peste hotare!in mod normal iti cere la notar si actele originale ale persoanei mandatare...

vitali 10 decembrie 2009 la 05:41  

Salut! sint iara eu Vitali, referitor la procura o fac la ambasada moldovei si imi cere doar copia. nui problema le pot prezenta si originalul. In cazul in care fac procura ce sa le spuna mandatarul(ca se bazeaza pe vreo lege oarecare?), nu vreau sa amageasca mandatarul ne primindui actele. daca ai vreo informatie referitoare la asta te rog sa mio spui. Multumesc.

ValiP 10 decembrie 2009 la 07:23  

nu are ce sa le spuna,doar ca are procura de la notar ca sa depuna in locul tau dosarul pt cetatenie.In Romania este un program special pt mandatari,in schimb in Moldova nu stiu programul...

ValiP 10 decembrie 2009 la 07:59  

Vitali iti recomand si un forum poate te ajuta mai mult: http://cetatenie-romana.info/

Anonim 11 decembrie 2009 la 06:37  

Salut,cunosc o persoana care si-a depus actele necesare pt cetatenie in aprilie 2008 si a primit passport-ul,dar ea a facut numai 2 declaratii in Romania iar actele privind certificatele de nastere,buletinul etc.,le-a intocmit si legalizat la un notar privat(din Telensti)si a fost ok,numai k atunci se percepea o taxa(nu-s la curent pt ce anume),intrebare:oare chiar nu se accepta actele intocmite la un notar privat din R.MDA?

Multumesc si Scuze,dar vreau sa am cunostinta necesara,sa nu ma expedieze in secunda urmatoare domnii de la consulat...,pt k din cate stiu nu a fost schimbata postarea cea veche,in sensul punerii la cunostinta a publicului incompetent de cele m multe cazuri.

ValiP 11 decembrie 2009 la 07:43  

Si eu stiam la fel ca poti face si actele la notar in Moldova,dar am auzit si ca au fost probleme cu legalizarile. Probabil o sa auzi si tu tot felul de presupuneri,e posibil sa te accepte si asa cu acele acte legalizate in moldova, dar prietena mea a legalizat totul in Romania si a depus dosarul si a fost totul OK!De asta spun ca e mai bine sa fie legalizat tot ce se poate in Romanania chiar daca e ceva mai scump,dar cred ca se merita pt ca vei sta mai linistita pana depui dosarul nu cu indoiala ca ceva nu e in regula:)Cel putin eu asa gandesc:)

ValiP 11 decembrie 2009 la 08:36  

tot inainte se putea depune la DC Bucuresti in locul titularului cu o procura, dar acum cu schimbarile aduse legii cetateniei nu mai poti depune decat personal(cica) dar e posibil ca in moldova sa mearga in continuare si cu procura. Pana la uram ramai la atiduninea celor care iti primesc dosarul,depinde mult de starea lor de spirit din acel moment:)Eu am dat sfaturi tinand cont de tot ce am facut noi(prietena mea & je:) k amandoi am muncit sa adunam actele necesare si am tot umblat dupa legalizari prin bucuresti,ca am legalizat si ce nu trebuia:)acolo la directia cetatenie auzi tot felul de zvonuri...Eu recomand celor care depun la DC Bucuresti sa legalizeze in romania ce este de legalizat tocmai ca sa nu mai aiba nimeni de ce sa se lege.Mult succes si multa rabdare.

Ion 14 ianuarie 2010 la 11:09  

salut, ma numesc Ion din Rep. Moldova ,eu am depus cererea de redobindire in 2006 si inca nu mia venit invitatia din partea ambasadei vreau sa aflu daca pot depune dosarul la bucuresti si ce acte am nevoie ? multumesc!!

ValiP 14 ianuarie 2010 la 23:15  

salut Ion. iti recomand daca ai facut cerere sa astepti sa-ti vina invitatia...pt depunerea dosarului la Bucuresti ai informatii in postarea si comentariile de mai sus...

Ion 19 ianuarie 2010 la 05:48  

salut! mai am o problema neclara dar e legata de cetatanie dar prin casatorie, poate trebue sa ma informez in alta parte dar pate ma poti ajuta cu ceva , ..prietena mea e din romania si urmeaza sa ne casatorin inscrierea o facem in romania, ce urmeza mai departe ?..multumesc mult

ValiP 19 ianuarie 2010 la 07:45  

Ion intra pe http://cetatenie-romana.info/ poate gasesti un raspuns concret la problema ta...

Anonim 27 ianuarie 2010 la 12:20  

Buna ziua,
am auzit ca daca depui cerere pentru cetatenie romaneasca in Bucuresti- iti deschide cetatenie in 5 luni.
Am trimis scrisoare la ambasada din Chisinau dar nici un raspuns din partea lor.
Asha o intrebare: daca sa ma duc sa depun cerere in Bucureshti, pentru inceput doar trebuie de depus cerere fara actele sau trebuie sa depun cu toate actele necesare? cererea se depune in continuare la Ministerul Justitie in fiecare miercuri de la 9-14 doar?
Astept raspunsul vostru cit mai curind. Multumesc anticipat.

ValiP 27 ianuarie 2010 la 23:17  

buna, da asa este,daca depui la bucuresti dosarul se poate obtine cetatenia in 5 luni,dar stii ca ai nevoie de viza de resedinta in Romania ca sa poti depune la Bucuresti? Programul e acelasi doar miercuri de la 9-14 pt depunere...

Anonim 28 ianuarie 2010 la 08:15  

ok. si e nevoie de depus prima oara cu toate documentele? sau doar cu beletinul de identitate?

ValiP 28 ianuarie 2010 la 09:46  

nu prea inteleg ce vrei sa spui! pai vrei sa depui de mai multe ori?:) depui dosarul cu toate documentele necesare si apoi astepti sa depui juramantul:)

Anonim 28 ianuarie 2010 la 11:59  

cind depui documentele in Chisinau, la inceput este nevoie sa trimiti doar o cerere(scrisoare). Dupa care iti vine raspuns de la ei(peste 1-3 ani)- in care iti mentioneaza sa vii sa depui dosarul cu toate documentele. Intrebarea e: aceeasi procedura e si la Bucuresti? sau depui deodata cu toate documentele?
scuze.

ValiP 28 ianuarie 2010 la 12:11  

da stiu ca in Moldova tre sa faci mai intai cerere si apoi dupa ce primesti raspuns tre sa depui dosarul. Pt a depune dosarul in Romania nu ai nevoie sa trimiti vreo cerere, important este sa ai viza de resedinta.odata obtinuta aceasta viza te duci cu dosarul complet la bucuresti si il depui. cam asta e procedura...

Anonim 28 ianuarie 2010 la 12:25  

multumesc. :)

Unknown 11 februarie 2010 la 11:47  

buna! daca la mine mama este nascuta in Ucraina si certificatul este de tip URSS de unde pot face rost de duplicat? ea este moldoveanca.

ValiP 17 februarie 2010 la 07:17  

poti face rost de duplicat in Ucraina, dar va trebui sa mergi la un traducator desigur sa traduci duplicatul in lb romana...

Anonim 23 februarie 2010 la 11:48  

Buna,

spune-mi te rog,trebuie sa aiba apostila doar declaratiile(actele pt dosar se intocmesc de catre un notar din Romania)sau si celelalte documente;mai am si fisa de insotire a buletinului,acolo e specificata adresa,starea civila,situatia militara,trebuia si ea legalizata impreuna cu buletinul?{ca cei de la notarial(la care am fost)nu stiu ce trebuie si ce nu}.

Multumesc

ValiP 23 februarie 2010 la 23:02  

buna,daca faci acele declaratii la un notar din Romania sa presupun ca depui dosarul in Romania?sau poate ma insel...stii ca acum poti depune dosarul in Romania fara permis de sedere la agentiile noi deschise la iasi,galati,cluj,timisoara? prietena mea a legalizat si buletinul si acea fisa de insotire...


ACTE NECESARE
1. Buletinul sau cartea de identitate în copie legalizată sau „conform cu originalul”; cu semnătura în clar a consulului (diplomatului) care primeşte cererea şi ştampila rotundă, în cazul depunerii la misiunile diplomatice ale României sau Consulatele României în străinătate. (pentru persoanele căsătorite cu cetăţeni români este necesară o copie legalizată a buletinului sau a cărţii de identitate a soţului);
2. Cazier judiciar din România;
3. Cazier judiciar din străinătate, cu traducere în limba română, legalizată (unde este cazul);
4. Acte de stare civilă (certificat de naştere, căsătorie, deces sau divorţ) în copii legalizate pentru titular şi ascendenţi (părinţi, bunici), foşti cetăţeni români;
5. Declaraţie personală, autentificată la notar sau consulat din care să rezulte dacă a mai depus sau nu o altă cerere de redobândire a cetăţeniei române;
6. Declaraţie personală autentificată la notar sau consulat din care să rezulte că în prezent nu întreprinde şi nu sprijină acţiuni împotriva ordinii de drept, ori a siguranţei naţionale şi nici în trecut nu a desfăşurat asemenea activităţi;
7. Declaraţie pe proprie răspundere, autentificată la notar sau la misiunea diplomatică a României dacă doreşte rebobândirea cetăţeniei române cu menţinerea domiciliului în străinătate sau stabilirea domiciliului în România;
8. Certificate de stare civilă în copii legalizate pentru copiii minori ai solicitanţilor
9. Acordul soţilor pentru redobândirea cetăţeniei de către copiii minori, dat prin declaraţie autentificată la notar;
10. Consimţământul minorilor de peste 14 ani pentru redobândirea cetăţeniei române dat prin declaraţie autentificată la notar în prezenţa unui părinte;
11. Dovada reşedinţei sau a domiciliului în România eliberată de Oficiul Român pentru Imigrări din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative în copie legalizată, pentru persoanele care se află în această situaţie (elevi, studenţi, salariaţi, oameni de afaceri etc.) dacă cererea este depusă direct la Ministerul Justiţiei – Direcţia Cetăţenie.

ValiP 23 februarie 2010 la 23:04  

desigur elimini din lista punctele 8,9,10,11 pt ca nu cred ca e cazul tau...

Anonim 24 februarie 2010 la 08:15  

Buna,

Da,imi depun actele in Romania,Bucuresti;si vreau sa stiu daca trebuie apostila la vre-un act sau declaratie(actele vor fi legalizate in Romania)

Multumesc.

ValiP 24 februarie 2010 la 08:48  

daca depui la bucuresti si legalizezi in Romania nu ai nevoie de apostile. apostila aveai nevoie in momentul in care faceai declaratiile la un notar in Moldova si veneai in Romania sa depui dosarul.Legalizeaza tot ce ai de legalizat in Romania si mergi linistita si depune:) succes.

Anonim 2 martie 2010 la 01:01  

Salut,spune-mi te rog aceste documente necesare pentru depunerea cetateniei se refera la personele care vor sa dobandeasca cetatenia sau sa redobandeasca?...pentru ca am citit aici: http://www.just.ro/Sections/PrimaPagina_MeniuDreapta/TotuldespreCet%C4%83%C5%A3enie/Informa%C5%A3iiutile/tabid/543/Default.aspx si am ajuns la concluzia ca basarabenii adica cetatenii R.MDA la propriu trebuie sa intocmeasca o declaratiile semnaland faptul k solicita acordarea cetateniei,astfel se percep taxe,adeverinta,dovada,hotarare...nu stiu ce sa zic...ma lamuresti te rog?...ms:)

ValiP 3 martie 2010 la 10:04  

tot ce s-a scris aici se refera la REDOBANDIREA cetateniei romane.

Anonim 3 martie 2010 la 11:03  

Adica moldovenii redobandesc iar de exemp.:ucrainenilor,rusilor,chinezilor trebuie sa li se acorde.

ValiP 4 martie 2010 la 06:21  

intra pe linkul acesta http://www.just.ro/Sections/PrimaPagina_MeniuDreapta/TotuldespreCet%C4%83%C5%A3enie/12decembrie2007/tabid/556/Default.aspx

Ai acolo explicat f clar...

Anonim 17 martie 2010 la 05:05  

buna am si eu o intrebare la care nu sunt f sigura.
Pot depune dosarul ptr fratii mei(care sunt in italia si n-au cum sa o faca ei personal la chisinau) la bucuresti prin procura-imputernicire pe numele meu.

am carte de rezidenta in rom si am toate actele necesare.
va multumesc si sper sa-mi raspundeti

ValiP 17 martie 2010 la 10:03  

Cererea de redobândire a cetăţeniei române se depune PERSONAL la sediul Direcţiei de Cetăţenie, din str. Petofi Şandor, nr. 47, sector 1, Bucureşti.
Persoanele care au domiciliul sau reşedinţa în străinătate pot depune cererea de redobândire a cetăţeniei române, însoţită de actele care dovedesc îndeplinirea condiţiilor prevăzute de Legea nr. 21/1991, la misiunile diplomatice sau oficiile consulare competente ale României.

Ai aici un link unde poti citi mai multe http://cetatenie-romana.info/yaf_postst438_Depunere-dosar-la-consulatele-din-ITALIA.aspx

liusy 30 martie 2010 la 00:18  

salut am si eu kiteva intrebari.kit costa reinoirea unui certifikat ,legalizarea lui? ce-mi acte suplimentare imi trebuiesk in cazul in kare mama a divortat de tata dupa kare el a decedat iar ea s-a recasatorit? respectiv ea si-a skimbat numele de doua ori!!!! merci mult!

Anonim 12 aprilie 2010 la 03:26  

Salut!!!!! Am citit toate postarile dar nu am gasit ceea ce ma intereseaza.... Spuneti va rog: am toate documentele la mina (copii legalizate) dar este o problema implinesc majoratul pe 17 august... as putea sa depun dosarul pina la majorat?

ValiP 12 aprilie 2010 la 03:59  

salut! intra te rog pe linkul asta: http://cetatenie-romana.info/yaf_postst1054_Cetatenia-pentru-minori.aspx
Poate gasesti aici raspunsul potrivit...succes.

Anonim 3 mai 2010 la 01:23  

salut!Vali, zi-mi te rog,cum nu am viza de resedinta, cu permisul de mic trafic de frontiera, pot sa depun documentele la Galati p/u cetatenie?
mersi!

ValiP 3 mai 2010 la 03:18  

Poti veni sa depui in orice mod posibil conditiile principale sunt: sa intri in Romania:) si sa ai dosarul complet! Nu mai este obligatoriu sa ai viza de resedinta!Succes!

nika 10 mai 2010 la 06:47  

spunetimi va rog ce acte imi sunt necesare pentru ami dobindi cetatenia romaneasca pe cale paterna,eu sunt din basarabia si sunt minora...PS(tata akum depune dokumentele pentru cetatenie si ma inklude si pe mine in dosar...)multumesc anticipat!!!

Anonim 13 mai 2010 la 23:05  

Buna ziua.
Daca persoana care doreste sa recapete cetatenia romana este nascut pina in 1940, de care documente are nevoie. Multumesc anticipat.

ValiP 14 mai 2010 la 11:03  

ai nevoie de actele mentionate in postarea de mai sus. succes

Unknown 21 mai 2010 la 11:07  

Buna , Vali ! Am citit cu atentie toate comentariile , dar totus n-am gasit raspuns la intrebarile ce ma framanta pe mine :(.
1 - strabineii mei au fost nascuti pina in 1940.Am eu ,stranepoata lor , dreptul la redobandirea cetateniei romane ?
Daca raspunsul la prima intrebare e afirmativ , atunci apare a doua :
parintii mei sunt in divort (am certificatul lor de divort ) , mai e oare nevoie de duplicatul certificatului lor de casatorie . Problema e , ca e cam dificil de a face rost de acest duplicat de casatorie , deoarece casatoria a fost documentata in Rusia (Uniunea Sovetica). Sper sa ma poti ajuta cu un raspuns . Merci anticipat .

ValiP 22 mai 2010 la 00:35  

Buna Aurelia! Poti depune dosarul fara probleme, iar daca ai certicicatul de divort nu mai este necesar cel de casatorie. succes!

liusea 27 iunie 2010 la 09:57  

salut.spune te rog mama mea este divortata de tata si acum recasatorita....eu am nevoe de certificatul ei de casatorie cu al doilea sot?ea si-a skimbat numele dupa sotz.deci eu mi-am pregatit actele pt dosar care contine:certificatul meu ,al mamei ,al tatalui de nastere,al parintilor de divirtz,al mamei ku al doilea sotz de casatorie(pt ca ea sia skimbat numele),cert.bunicilor de deces si casatorie cu extras si aviz,...mai este nevoe de ceva sau astea sunt sufieciente??? ma refer doar la duplicate.merci.

Anonim 28 iunie 2010 la 14:38  

Buna ValiP am citit in toate postarile despre viza de resedinta obligatorie pentru depunerea dosrului in Bucuresti si numai la un comentariu de pe 3 mai,mentionat,ca nu mai e nevoe de ea.Vreau sa concretizez: cu viza Romaneasca in pasaport (conditie de intrare legala in Romania) pot merge la Bucuresti sa depun actele? Mersi mult daca inca mai raspunzi la intrebari...

ValiP 2 iulie 2010 la 11:33  

salut! poti depune actele fara probleme atat timp cat poti intra pe teritoriul Romaniei! Poti merge la bucuresti, galati,iasi,cluj sau timisoara! succes!

ValiP 2 iulie 2010 la 11:45  

nu stiu daca am fost destul de clar:) daca ai viza de intrare in romania poti merge la agentiile noi deschise pt a depune dosarul,fara a mai fi nevoie de viza de resedinta!

ValiP 2 iulie 2010 la 11:48  

"CERERILE POT FI DEPUSE ŞI LA MINISTERUL JUSTIŢIEI – DIRECŢIA CETĂŢENIE PRECUM ŞI LA BIROURILE TERITORIALE DIN IAŞI, GALAŢI, SUCEAVA, TIMIŞOARA ŞI CLUJ-NAPOCA FĂRĂ A FI NEVOIE DE UN PERMIS DE ŞEDERE PE TERITORIUL ROMÂNIEI."

Textul este preluat de pe just.ro! mai jos ai linkul:

http://www.just.ro/Sections/PrimaPagina_MeniuDreapta/TotuldespreCet%C4%83%C5%A3enie/Cet%C4%83%C5%A3enie/art10indice1/tabid/593/Default.aspx

Aleksa 13 iulie 2010 la 12:59  

Buna Vali, am citit toate comentariile dar asa si nu am putut gasi raspuns la problema mea, daca ai putea sa ma ajuti si pe mine cu un sfat te rog, eu am tot dosarul pregatit, dar CERTIFICATUL DE CASATORIE a buneilor este eliberat in Rusia, eu as putea sa il traduc si sa il legalizez la notar? sau nu e valabil?chiar daca fac rost de duplicatul lui din Rusia oricum va fi in limba rusa, cum as putea proceda corect ca sa nu risc de a fi intoarsa tot cu dosar?
Iti multumesc, si astept un raspuns

ValiP 15 iulie 2010 la 09:36  

Buna Aleksa! Certificatul trebuie desigur tradus si legalizat!

Aleksa 15 iulie 2010 la 09:42  

Buna Vali, dar unde e bine sa il traduc? la notar e bine?
dar nu e nevoie sa il transcriu?
mersi mult anticipat

ValiP 15 iulie 2010 la 10:52  

Te duci frumos la un notar cu certificatele si acolo le poti traduce si legaliza! iti las un link cu trimitere catre un forum pe care il consider f util:

http://cetatenie-romana.info/yaf_postst1198_acte-intocmite-in-chirilica.aspx

Mari 16 august 2010 la 06:55  

Vali cer si eu un sfat, tata este nascut pînă la 1 ianuarie 1940, dar mama la 15 septembrie 1940, mie îmi trebuiesc certificatele buneilor? Mulţumecs.

Anonim 27 septembrie 2010 la 13:15  

Salut ,Vali am citit multe intrebari si raspunsuri dar ,am si eu intrebarea mea :actualmente sint in europa Spania,si stiu ca cel mai bine e sa merg eu in peroana sa depun actele pentru redobindirea cet.romine ,dar in cazul meu ;Ar putea sa mearga nevasta mea sami depuna actele pentru toata familia,ce pot face si cum?.Mersi mult

ValiP 5 octombrie 2010 la 05:33  

Salut! iata ce scrie pe site-ul oficial:

"Reprezentarea prin mandatar cu procură specială şi autentică în vederea depunerii cererilor de acordare, redobândire şi renunţare la cetăţenia română va fi permisă numai în cazul în care mandantul este o persoană în vârstă sau se află într-o situaţie medicală cu caracter permanent care determină imposibilitatea deplasării la sediul instituţiei, fapt dovedit cu acte medicale care vor însoţi procura."

Anonim 26 octombrie 2010 la 00:59  

Salutare Vali, am si eu o intrebare, daca tata este decedat mai am nevoie si de certificatul lui de nastere sau doar certificatul de deces, cu mentiunea ca in certificatul de deces nu e trecut numele parintilor lui si nustiu cum se poate demonstra ca parintii lui.

Anonim 26 octombrie 2010 la 01:19  

P.S.
Si inca ceva, eu am si certificatul de nastere al tatalui dar in certificatul de nastere este trecut ca el sa nascut in raionul Raspopeni satul Ignatei dar decesul elibirat de primarie este trecut ca sa nascut in raionul Rezina satul Ignatei. Pe timpul cand sa nascut tata era r. Raspopeni in 1952.

Anonim 21 decembrie 2010 la 02:08  

salit valii,spunemi terog?la depuneria dosarului,trebueste si copiea buletinului parintelui,si ea trebue legalizata?si orijinalu trebue? sa fara ele?

Alexandru 12 ianuarie 2011 la 23:08  

Salut,
am asa o intrebare daca adeverinta de casatorie a buneiilor mei sa pierdut si nu pot gasi nici intr-o arhiva faptul ca ei sunt inscrisi deoarece ei sau inscris in 1940 este oare alta modalitate de a restabili acest act sau se poate si fara el. (bunelul a decedat deja iar bunica inca e in viata)

Anonim 4 martie 2011 la 03:15  

spuneti mi va rog de care certificat de casatorie am nevoie la depunerea actelor pt.cetatenie?rominesc sau moldovenesc?sunt din moldova casatorita cu cetatean romin.

Ion 23 iulie 2011 la 06:46  

Salut,deci am cîteva întrebări şi anume:la bunelul meu numele diferă cu o literă faţă de al meu iar tatăl meu e scris în aeverinţă de naştere Ivan iar în buletin Ion iar la mine în buletin el este Ivan,ce pot să fac în aşa caz vă rog să-mi acordaţi un sfat.Mulţumesc anticipat

Anonim 29 iulie 2011 la 10:01  

spunuti-mi va rog,sunt casatorita in Romania de cinci ani jumatate ce acte imi trebuie si ce trebuie sa fac?va rog frumos

Anonim 22 august 2011 la 00:36  

buna am o problema bunei sunt nascuti dupa anii 40 cum pot sa depun in acest mod actele.

Ecaterina 23 septembrie 2011 la 11:09  

bUNA,SPUNETIMI VA ROG,DAC BUNEII MEI TRAIESC SI LOKUIESC IN ROSSIA,CUM POT TRADUCE DOCUMENTELE LOR,IN MOLDOVA?SAU ACOLO?

Anonim 21 noiembrie 2011 la 01:57  

Buna ziua Vali..vreau sa ıti multumesc ca exista acest tip de site unde multe persoane pot sa se informeze şi e bn ca exista persoane ca tine şi nu se gındesc ca pierd timpul cu explicatiile...deci eu am cıteva ıntrebari sper ca ma poti ajuta daca nu oricum ıti multumesc mult...eu sunt casatorita ın Turcia de ceva timp şi aş dori sa ımi fac cetatenie romına daca se poate de aici ori sunt nevoita sa ma duc ın RM sunt moldoveanca nationalitate...şi ınca ceva parintii mei sunt divortati eu numai din partea tatalui meu pot sa eau adica de la bunica din partea tatalui sa eau cetatenie dar parintii mei sunt divortati şi eu ınainte de am ma casatori mi-am scihmbat numele de familie de la tata am trecut pe cel al mamei şi cınd sa schimbat au facut o greşeala cu litera a au scris a cu caciulita trebuie sa schimb din nou familia ın cea a tatalui ori doar sa o ındrept şi sa merg de pe cea a mamei mele?...şi de aici unde aş putea sa ma adresez la consolosul romıniei ori cel al Md.sper sa ma poti ajuta am ft multe ıntrebari de fapt pentru ca sunt foarte departe de temele astea nuştiu la cine sa ma adresez cum sa fac şi ce sa fac....ms mult aştept raspunsul tau...

Anonim 21 noiembrie 2011 la 02:07  

Salut earaşi sunt eu numele meu e Natalia daca se poate aş dori sa ıti las adresa mea nataliagokcen@hotmail.com ori daca ai vreo adresa de skype ceva unde aş putea sa ımi dai mai multe informatii despre acetse subiecte...ms mult ıncaodata sper sa ma poti ajuta cu ceva...

Anonim 3 decembrie 2011 la 09:57  

Buna ziua ,spuneti-mi va rog buneii pina in ce an trebuie sa fie nascuti?pina in anii 40 sau se poate si dupa?

Anonim 9 decembrie 2011 la 10:58  

Buna, am inteles ca depunerea actelor de la 1 ianuarie NU se va efectua, este corect? ms.

Anonim 28 decembrie 2011 la 08:28  

Salut!! Vrau sa te rog sa-mi scrii cum trebue sa-mi aranjez documentele toate legalizate spre depunere.

Anonim 12 ianuarie 2012 la 11:20  

S-a comentat mai sus ca nu este nevoie de extras de pe certif.de nastere a buneilor, in caz ca sint decedati, dar stiu caz real ca a fost intors persoana cu documentele pt ca nu-l avea(macar la unul dintre bunei)la Chisinau!

Anonim 12 ianuarie 2012 la 11:21  

mai in scurt a disparut Vali al vostru, s-a saturat de raspuns!!!!!!!!!!!!

Anonim 16 ianuarie 2012 la 23:57  

salut! cine cunoaste in cite luni apare raspunsul cu num.la dosar? mersi mult

Anonim 17 martie 2012 la 05:51  

Salut, am si eu o intrebare, eu sunt casatorita, am un copil de 1,8 ani, sotul are cetatanie romana, de ce acte mai am nevoie? de certificatul de nastere al copilului, al sotului? multumesc anticipat.

Ionela 25 aprilie 2012 la 02:01  

Buna ziua! Am gasit pe acest blog informatii foarte utile si concrete. Chiar va multumesc!!!
Am si eu o nelamurire cu privire la actele bunicilor. La arhiva am fost anuntata ca nu pot solicita certificatele de deces ale bunicilor pana nu am certificatele de nastere. Asta inseamna ca trebuie sa depun cerere pt certif. de nastere si dupa ce apar aceste certif. pot solicita certif.de deces. E corecta procedura? Va multumesc anticipat.

Anonim 21 mai 2012 la 12:05  

Buna! parintii mei nu au fost casatoriti, deci nu exista un certificat de casatorie, in acest caz ce fac?

Anonim 26 mai 2012 la 02:49  

salut. daca parinții au trait în concubinaj, se prezintă dosar fara certificat de casatorie sau este nevoie de vreun act care ar confirma ca nu a fost inregistrată casatoria dintre parintii mei

Anonim 5 iunie 2012 la 01:29  

buna spuneti-mi va rog daca bunenii sint rusi voi putea sa-mi fac documentele pentru cetatanie sau n-are inmortanta natiolitatea lor? astept raspun....mersy.

Anonim 9 iulie 2012 la 04:17  

Salut, am o intrebare legata de actele necesare pentru redobindirea cetateniei Romane. Eu vreau sa redobindesc cetatenia pe linia, am actele de nastere, deces si casatorie a bunielor, tatal a decedat - Pentru tata ce acte am nevoie si cel de nastere si cel de deces sau e suficient numai de deces??
Merci anticipat

Anonim 20 iulie 2012 la 01:17  

Daca buneii sunt nascuti dupa 1940 am nevoie si de actele de casatotie si deces a strabuneilor?

Alexandru 14 octombrie 2012 la 00:55  

Buna ziua,eu am crescut la casa de copii,nu am ideie cum sa caut actele buneilor si a parintilor,ma poate sfatui cineva cum s rezolv respectiva problema,multuesc anticipat

Anuta 12 noiembrie 2012 la 07:05  

Salut! vreau sa intreb dac voi legaliza toate certificatele la notar in anul curent adica 2012, depunerea dosarului la fel trebuie sa fie in acelasi an, sau pot sa le depun in 2013?

Gabriela 26 august 2014 la 02:58  

Salut ! imi puteti spune din partea buneilor trebuie .. certificatul de nastere/de casatorie si de deces?

Unknown 26 decembrie 2014 la 07:11  

Buna seara, am asa o întrebare daca total meu a decedat şi mama sa casãtorit cu alt barbat trebue sa fie certificatul de casatorie al mamei sau nu.? Mulţumesc anticipat

Anonim 31 martie 2015 la 03:52  

spuneti va rog daca nu stiu unde sunt parintii mei,stiu doar de bunei si am si actele lor ,pot obtine cetatenia romina?

Anonim 13 august 2015 la 05:03  

Salut! Am o intreabare : daca parintii sint din anii '38 si sunt decedati, atunci se prezinta doar certificatul de deces sau certificatul de nastere? Merci

Zina 18 mai 2016 la 12:15  

SAlutare ,daca parintii mei au locuit in concubinaj si nu au nici un act de casatorie de ce acte eu am nevoie pentru a depune dosarul pentru cetatenie romana.?

Anonim 3 iulie 2016 la 02:49  

buna ziua puteti sami spuneti bunica mea sa nascut in 1943 shi certificatu de nashtere la pirdut are doar buletinul,shi nici in raion nu poate sa io faca shi nici la kisinau nu poate iau spus ca nu au datele din aci ani.Ce pot sa fac eu cum sa fac fara certificatu de nashtere al bunicii

Abdul 10 august 2016 la 21:50  

O zi buna,

Numele meu este Mark Williams, eu sunt directorul general al Richardson Clifford împrumut companie. Aș dori să vă informez că în prezent, oferindu-împrumuturi la o rată de 2% la prețuri accesibile. Trimiteți aplicațiile dumneavoastră acum. Termeni și condiții se aplică

Nume Firma: Richardson Clifford împrumut de companie.
Compania Email: richardsoncliffordloaninvestment@hotmail.co.uk
Numărul de manager al companiei: +2348142681151
E-mail managerul companiei: managingdirectorrclc@gmail.com

Elena 29 septembrie 2016 la 08:10  

Buna, am si eu o problema, bunicul meu, care este decedat are toate actele pe numele Tudor, mi s-a zic ca numele lui la ei in arhiva este Feodor, recent o verisoara si-a primit Cetatenia, unde bunelul este cu numele Tudor. Nu intele de ce mie nu-mi permit, de ce trebuie sa schimb toate actele din nou, pe numele bunicului, cu Feodor?

Unknown 16 octombrie 2016 la 08:17  

spuneti varog la moment trebue cazier juridic rominesc vreau sa depun la pasaport romin???

Anonim 8 decembrie 2016 la 06:13  

salut sint din ucraina si vreau sa depun la ucraina dosarul am nevoie de cazier juridic rominesc

Anonim 6 februarie 2017 la 05:30  

Salut mai raspunde cineva la comentarii??????

Anonim 6 februarie 2017 la 05:32  

Am nevoie de pachet de documente cum se procedează acum legea nouă. Dacă le depun în România???

Silvia 16 iulie 2017 la 15:11  

Excelent articol, contine informatii foarte utile !

Unknown 3 august 2017 la 13:24  

Îmi Spune-ți va rog daca vreau sa obțin cetățenia pentru întreaga familie însă părinții mamei sunt morți decind ea avea 4 anișori. De ce acte este nevoie pentru ea? Menționez ca ea nu dispune de nici un act in ceea ce privește parintii

Unknown 7 septembrie 2017 la 05:23  
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown 7 septembrie 2017 la 05:24  

Buna ziua!
Am o intrebare..
Daca eu sunt moldovean cu dublă cetățenie (MD/RO) soția neavînd cetățenie română ar putea obține cetățenie pe baza soțului adica a mea?
Ms mult!

Anonim 12 martie 2018 la 05:04  

Aceasta este mărturia mea despre lucrarea bună a unui om care ma ajutat … Numele meu este CAROLINE WAYNE. și am sediul în NEW YORK, SUA. Viața mea sa întors! După 8 ani de căsătorie, soțul meu mi-a lăsat cei trei copii. Simțeam că viața mea era pe punctul de a se sfârși și se descompunea. Mulțumită unei vrăjitoare numită Dr.Chamberc, am cunoscut-o online. Într-o zi de încredere, când navighez prin internet, căutam o mașină de vrăjitor care să-mi poată rezolva problemele. Am dat peste o serie de mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface uterul, unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. A fost o mărturie particulară pe care am văzut-o, despre o femeie numită Grace, ea a mărturisit despre modul în care Dr.Chamberc a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 72 de ore și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail Dr.Chamberc. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc să-l dau lui Dr.Chamberc.
L-am contactat prin e-mail și mi-am explicat problemele. În doar 3 zile, soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte.Dr.Chamberc este cu adevărat un om talentat și talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că este un om minunat … Dacă aveți o problemă și căutați un adevărat și vrăjitor veritabil autentic pentru a rezolva această problemă pentru dvs. Încercați astăzi pe marele Dr.Chamberc, acesta ar putea fi răspunsul la problemele dvs. Iată contactul său: chamberc564@yahoo.com
Mulțumesc mare Dr.Chamberc. Contactați-l pentru următoarele:
(1) Dacă doriți ex-spate.
(2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil.
(6) [Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să-ți legi soțul / soția ca să fie a ta pentru totdeauna.
(8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Îngrijire de plante
10) Ajutați oamenii să iasă din închisoare
(11) Vrăjile căsătoriei
(12) Vrăji Miracle
(13) Vrăji de frumusețe
(14) PROPHECY CHARM
(15) vrăji de atracție
(16) vrăjile rău ochi
(17) Spiritele saruta
(18) Îndepărtați vrăji de boală
(19) SPELLS DE CÂȘTIGĂ DE ALEGERE
(20) SUCCESUL ÎN CURSUL DE EXAMENE
(21) Charm pentru a obține pe cine să te iubească.
(22) Vraja de afaceri.
(23) Găsiți familia pierdută de mult.
acesta este Dr.Chamberc Email: chamberc564@yahoo.com

Patricia Kingsman prestamos 13 iunie 2018 la 08:37  

BINE ATI VENIT PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Scopul nostru este de a oferi servicii profesionale excelente.

Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?.

Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de a va ajuta sa obtineti serviciile pe care le meritati, programul nostru este cel mai rapid mod de a obtine ceea ce aveti nevoie intr-o clipa. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul pentru cheltuielile dvs. lunare. Obțineți flexibilitate cu care puteți utiliza în orice scop - de la vacanțe, la educație, până la achiziții unice

Oferim o gamă largă de servicii financiare, care includ: împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi de afaceri, credite de împrumut, împrumut garantat ipotecar, împrumut negarantat, împrumuturi ipotecare, împrumuturi de împrumut, împrumuturi student, împrumuturi comerciale, Împrumuturi pentru dezvoltare, împrumuturi de achiziție, împrumuturi pentru construcții, cu dobândă redusă la 2% pe an, pentru persoane fizice, companii și organisme corporative. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și propria casa de vis, precum și cu schema noastră generală de împrumut.

OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT - SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE.

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile despre împrumut;

INFORMAȚII PRIVIND INFORMAȚII

1) Numele complet:
2) Țara:
3) adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Venit lunar:
10) Înainte de Kin:
11) Suma împrumutului necesară:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Data specifică de care aveți nevoie de împrumut:

Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut.
Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Cu stimă,
Doamna Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Așteptăm cu nerăbdare să vă ascultăm de la început

Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos 13 iunie 2018 la 08:37  

Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem noi creditori creditori legali din 2018 și ne place să ajutăm orice organism care are nevoie de ajutor financiar pe care îl oferim de la 500.000,00 euro și 5.000.000,00 euro și de asemenea, oferim împrumuturi în lire sterline mai sus, deci dacă aveți nevoie vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut să poată avea loc acum veți fi cu împrumutul dvs. în următoarele 8 ore este un transfer rapid și este în siguranță fără întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă sunteți interesat (ă)

E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos 13 iunie 2018 la 08:37  

OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT - SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE.

Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de a va ajuta sa obtineti serviciile pe care le meritati, programul nostru este cel mai rapid mod de a obtine ceea ce aveti nevoie intr-o clipa. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul dvs. lunar cheltuieli. Obțineți flexibilitate cu care puteți utiliza pentru orice scop de la vacanțe, la educație, la achiziții unice. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Oferim o gama larga de servicii financiare care include: Planificarea afacerii, Finante comerciale si de dezvoltare, Proprietati si ipoteci, Imprumuturi de consolidare a datoriilor, Imprumuturi de afaceri, Credite private, Credite de refinantare la domiciliu cu dobanda redusa la 2,00% juridice. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și propria casa de vis, precum și cu schema noastră generală de împrumut. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT - SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE.

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile despre împrumut;
- Numele intreg:
- Suma imprumutata necesara:
- Durata împrumutului:
- Scopul împrumutului:
- Oras-tara:
- Telefon:
- Cum ați auzit despre noi:

Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Cu stimă,
Doamna Patricia Kingsman

Așteptăm cu nerăbdare să vă ascultăm de la început

Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos 13 iunie 2018 la 08:38  

Salutari..
Vă rugăm să ne contactați pentru împrumutul dvs. securizat și negarantat la o rată a dobânzii de 2%
........................................

Este dificultatea economiei care vă afectează în acest an ,? Dacă răspunsul dvs. este da, atunci aveți nevoie de un împrumut. Sunt Patricia Kingsman, proprietarul unei companii de creditare Oferim împrumuturi sigure și sigure la o rată a dobânzii de 2%.

* Sunteți strâns financiar?
* Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile?
* Căutați bani pentru a vă crea propria afacere?
* Aveți nevoie de împrumuturi private sau de afaceri în diverse scopuri?
* Căutați împrumuturi pentru a realiza proiecte mari?

Dacă aveți oricare dintre problemele de mai sus, vă putem fi de ajutor, dar vreau să înțelegeți că acordăm împrumuturi la rata dobânzii de 2%.

* Împrumutați ceva până la 95.000.000 lei.
* Alegeți între 1 și 20 de ani pentru a rambursa.
* Alegeți între Planul de rambursări lunare și anuale.
* Termeni flexibili ai împrumutului.
Dacă sunteți interesat, verificați-ne cu noi prin intermediul acestei adrese de e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Promitem o garanție de 100% că veți primi împrumutul la sfârșitul acestei tranzacții de împrumut. Nu există nicio verificare de securitate, nicio verificare a creditului

Salutari
Patricia Kingsman
Compania de împrumut Patricia Kingsman

Patricia Kingsman prestamos 13 iunie 2018 la 08:38  

Atenţie

Suntem un consultant financiar care gestionează finanțele internaționale pentru orice cantitate de instrumente bancare. Avem accesul / contactele pentru a putea ridica de la 10 mii euro la 500 de milioane de leu. Cu compania noastra (Patricia Kingsman loan company) si alte banci TOP PRIME AA precum Alpha Bank, HSBC, Banca Comerciala Romana, Banca Romaneasca, Credite etc.

Simțiți-vă liber să angajați facilitățile noastre închiriate în programele de comerț, finanțarea proiectelor, îmbunătățirea liniei de credit, împrumuturile corporative (împrumuturi de start de afaceri sau împrumuturi de extindere a afacerilor) și multe altele.

Am oferit peste 1 miliard de lei în împrumuturi de afaceri pentru proprietarii de afaceri de peste 17 000 de euro, la fel ca dumneavoastră. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi dreptul la împrumut de afaceri pentru a vă putea dezvolta afacerea. Serviciile noastre sunt rapide și fiabile, împrumuturile sunt aprobate în termen de 24 de ore de la aplicarea cu succes. Oferim împrumuturi de la o gamă minimă de 10.000 de euro la un maxim de 500 de milioane de lei.

Te afli într-un pic de probleme cu facturile neplătite și nu știi în ce direcție să merg sau unde să te întorci? Dar despre găsirea unei firme de renume pentru consolidarea datoriilor, care vă poate ajuta să reduceți rata lunară, astfel încât să aveți opțiuni de rambursare la prețuri accesibile, precum și să respirați atunci când vine vorba de sfârșitul lunii și facturile trebuie plătite? Compania Patricia Kingsman este răspunsul la împrumut. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul pentru cheltuielile dvs. lunare. contactați-ne prin e-mail (patriciakingsman.loans2016@gmail.com)

Intermediarii / Consultanții / Brokerii sunt bineveniți să-și aducă clienții și sunt 100% protejați. În toată încrederea, vom colabora pentru beneficiile tuturor părților implicate. Nu țineți-vă problemele financiare pentru dvs. pentru a nu fi stăpânul datoriilor sau stresul financiar, motiv pentru care trebuie să ne contactați rapid pentru a vă rezolva problemele financiare. Va fi o mare bucurie pentru noi când sunteți stabil din punct de vedere financiar.
Trimiteți-ne un e-mail prin adresa: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Salutari
Doamna Patricia Kingsman
Email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Motto: Oferim servicii financiare rapide și fiabile

Unknown 19 septembrie 2018 la 22:03  

Căutați un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! CITRUS LOANS oferă toate tipurile de împrumuturi de orice sumă companiilor și persoanelor fizice la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Vă interesează să ne contactați prin e-mail; (citrusloans48@gmail.com)
Mulțumesc

HELEN WILSON 2 octombrie 2018 la 05:33  

Căutați un împrumut autentic? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Deaux Finance Limited oferă toate tipurile de împrumuturi de orice valoare către companii și persoane fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%, capitalul nostru și procesul de creditare os 100% în condiții de siguranță, garantate și garantate. Vă interesează, vă rugăm să ne contactați prin e-mail; (deauxfinance@gmail.com)
Mulțumesc

Unknown 15 octombrie 2018 la 08:25  

Inimaginabile și de necrezut. Aceasta este Martina Petar am o veste bună să împărtășesc întreaga lume. Ai nevoie de fostul tău soț sau iubit de urgență? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei care se confruntă sau sunt asemănătoși cu această situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemele. Există o castă de vrajă numită DR Isikolo, care vă poate rezolva cu adevărat toate problemele. Obținerea iubitului meu înapoi este ceea ce nu-mi pot imagina, dar când l-am pierdut pe Mike, aveam nevoie de ajutor și de undeva să se răzgândească, dar vărul meu mi-a povestit despre această vrăjitoare care ia ajutat și pe internet. Am crezut că nu va funcționa, dar am încercat doar să-i dau șansa acestui om și am comandat o LOVE SPELL. Două zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Mike a fost din nou vechiul său sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că veniți înapoi, acesta este cu adevărat miraculos, iar vrăjitorul îl deschide pentru a ști cât de mult îi iubesc și care are nevoie de el. Această vrăjitorie nu este o spălare a creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a ști câtă dragoste trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să-l încerce pentru că el te va ajuta și vei face lucrurile așa cum ar trebui să fie. Dacă aveți o astfel de problemă sau ceva similar, contactați-l pe adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau Whatsapp pe +2348133261196 mulțumesc DR Isikolo de fapt ești miraculos și dumnezeii tăi te pot răsplăti vreodată pentru faptele tale bune.

Anonim 19 octombrie 2018 la 06:50  

Numele meu este Ahiga Audrey, locuiesc în Ohio Statele Unite și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și îngrijitor, cu trei copii. O problemă foarte mare a avut loc în familia mea acum un an, între mine și soțul meu, atât de groaznic încât a fost judecat pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. A părăsit casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l aduc înapoi prin multă cerșetorie, dar toate fără nici un folos. În cele din urmă, el a confirmat că a luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Într-o seară fată, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. I-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este să vizitez o mașină de vrăjitor, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru ea. În mod contrar, nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului care este "wiseozizaspiritualhome@gmail.com"
A doua zi dimineață, am trimis un mesaj la adresa pe care mi-a dat-o și vrăjitorul de vrăji mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi în două zile. Ce afirmație uimitoare! laugh out Loud !!! N-am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce aveam nevoie. În dimineața următoare, surprinzător, soțul meu, care nu ma sunat de mai mult de un an, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce . Deci, Amazing right? Ei bine, așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșelile și durerile pe care le-a provocat eu și copiilor mei. Din acea zi, relația noastră a fost mai puternică decât înainte. Mulțumesc pentru ajutorul acestui joc de vrajă mare. Sfatul meu pentru toți cei care merg prin provocări diferite este să contacteze acest om grozav și la fel cum a făcut pentru mine, el va rezolva toate problemele tale. Îi poți trimite un e-mail prin intermediul acestei adrese de e-mail. i-am promis că voi spune lumii întregi despre puterile sale magnifice. (wiseozizaspiritualhome@gmail.com), dacă vă aflați într-o astfel de situație sau dacă aveți vreo problemă legată de "a vă aduce înapoi nu numai că vă poate ajuta

1) promovați-vă în orice faceți.
2) Câștigați bani buni sau câștigați o loterie.
3) să obțină succes în afaceri.
4) probleme spirituale.
5) câștiga caz în instanță.
6) Căutați partenerul de viață.
7) obțineți un loc de muncă bine plătit.
8) obțineți controlul asupra căsniciei.
9) să primească favoare și să câștige atracție de la oameni.
10) obțineți banii pierduți.
(11) te vindeca de toate bolile. atât curabil cât și incurabil, la fel ca HIV / SIDA, cancer, orice altceva
(12) rezolvați problemele de sarcină și vă binecuvântați cu copii.
adresa de e-mail o dată pe adresa este din nou (wiseozizaspiritualhome@gmail.com), de asemenea, puteți să-l contactați prin intermediul Whatsapp pe +2348111448971

Unknown 7 noiembrie 2018 la 10:52  

Eu sunt Tamara Paytan. Când am descoperit în cele din urmă mărturii despre acest vrăjitor Dr. Isikolo, cum a ajutat mulți oameni să-și ia iubitorii și casele sparte, i-am contactat prin adresa de e-mail Dr Isikolospellcaster@gmail.com pentru că eram absolut disperată să adu-mi soția înapoi. Viața fără soția mea a fost o adevărată dezordine pentru mine și copiii mei. Am vrut o schimbare dramatică și am crezut că magia ar putea fi soluția. După discutarea rezoluției cu doctorul imesagbor, mi-a dat speranță că îmi va recupera căsnicia. M-am simțit încrezător că îmi va face soția să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ce a făcut acest mare spioncaster pentru mine, ajutorul lui este neprețuit! Nu știu ce aș fi făcut fără Dr. Isikolo, își face treaba așa de bine că este organizat și foarte funcțional, cred că este cel mai bun vrăjitor care mă pot baza atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, că vrăjile lui au lucrat, dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l pe dr. isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 și vă asigur că lucrurile se vor întoarce pentru tine

Unknown 19 noiembrie 2018 la 10:20  

Numele meu este Maria Salvador, Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta de el, ma simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam cautarea pe internet pentru ajutor I citiți pe internet cum o vrăjitoare au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

Unknown 27 noiembrie 2018 la 05:01  

Inimaginabile și de necrezut. Eu sunt Anna Molinaro și am o veste bună să împărtășesc întreaga lume. Ai nevoie de fostul tău soț sau iubit de urgență? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei care se confruntă sau sunt asemănătoși cu această situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemele. Există o castă de vrajă numită DR Isikolo, care vă poate rezolva cu adevărat toate problemele. Obținerea iubitului meu înapoi este ceea ce nu-mi pot imagina, dar când l-am pierdut pe Mike, aveam nevoie de ajutor și de undeva să se răzgândească, dar vărul meu mi-a povestit despre această vrăjitoare care ia ajutat și pe internet. Am crezut că nu va funcționa, dar am încercat doar să-i dau șansa acestui om și am comandat o LOVE SPELL. Două zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Mike a fost din nou vechiul său sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că veniți înapoi, acesta este cu adevărat miraculos, iar vrăjitorul îl deschide pentru a ști cât de mult îi iubesc și care are nevoie de el. Această vrăjitorie nu este o spălare a creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a ști câtă dragoste trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să-l încerce pentru că el te va ajuta și vei face lucrurile așa cum ar trebui să fie. Dacă aveți o astfel de problemă sau o problemă similară, contactați-l pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196 vă mulțumesc DR Isikolo de fapt sunteți miraculos și dumnezeii voștri vă pot răsplăti vreodată pentru faptele voastre bune.

Unknown 1 decembrie 2018 la 06:56  

Vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Numele meu este Maria Coliji, m-am căsătorit cu sotul meu Luis Gomez, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți de 5 ani acum cu doi copii. când sa dus la o vacanță în Mexic, ma sunat și mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. am fost atât de confuz și de căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu mi-am întâlnit-o pe prietenul meu Lina și i-am spus despre problema mea. mi-a spus să nu-mi fac griji că a avut o dată o problemă asemănătoare și mi-a prezentat un bărbat numit DR Isikolo care a făcut o vrăjitoare pe fosta ei soție și la readus la ea după 3 zile. D-ră Lina cere-mi să contactez DR Isikolo. L-am contactat să mă ajute să-mi aduc înapoi pe soțul meu și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii tatălui său vor lupta pentru mine. Mi-a spus că, în două zile, el mă va reuni împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. Chiar acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce mi-a dorit Lina și această mișcare mare de vrajă a făcut pentru mine și familia mea, îl puteți contacta cu privire la orice problemă din această lume. El este cel mai bun vrăjitor pe internet până acum
email: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

Ivana Pedro 4 decembrie 2018 la 07:41  

Salut,
Sunt dna Ivana Pedro, creditor legal împrumutat. Ai nevoie de ajutor financiar? Sunteți în orice criză financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă achita facturile? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza unei finanțări necorespunzătoare? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare. Iată o oportunitate pentru a obține împrumutul dvs. astăzi pentru a vă rezolva toate problemele financiare. Contactați-ne acum prin e-mail la (ivanapedro85@gmail.com)

Oferim toate tipurile de împrumuturi de orice sumă aveți nevoie la o rată de dobândă ieftină și accesibilă. Procesul nostru de capital și de creditare este 100% garantat și securizat, suntem o companie de împrumut reputație, legitimă și acreditată. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar. Deci, vă rugăm să ne contactați astăzi prin e-mail la (ivanapedro85@gmail.com)

Emilija Juraj 15 decembrie 2018 la 01:14  

Am citit câteva mărturii despre o vrăjitorie de dragoste de către doctorul Isikolo despre cum a ajutat o mulțime de oameni să-și aducă înapoi pe ex iubitorii lor în 48 de ore. Cu sinceritate m-am gândit dacă era real și dacă acest bărbat ar putea să-mi aducă înapoi iubitul Iubesc atât de mult. M-am hotarat sa il contactez pentru ca il iubesc pe iubitul meu foarte mult si ne-am separat de cateva luni am pierdut cu adevarat atat de mult, am incercat toate celelalte mijloace sa-l intorc dar nu l-am putut contacta pe Dr. Isikolo si el mi-a spus că ex-ul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, dr. Isikolo la eliberat pentru a ști cât de mult i-am iubit și l-am vrut. Și-a deschis ochii pentru a vedea cât de mult ne-am împărtășit împreună. Ex-ul meu este acum înapoi la mine din nou.Așa cum scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ și eu și prietenul meu trăim o viață fericită și dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de să-ți împărtășesc toate. Mulțumesc doctorului Isikolot pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț la adresa de e-mail a doctorului Isikolo și sperăm să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care chiar îl doriți înapoi atât de rău, poșta lui: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l puneți pe +2348133261196

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP