Infolinks In Text Ads

Mutu Dopat!

>> 28 ian. 2010



Medicii Fiorentinei: "Nu noi i-am administrat acest medicament! L-a luat din propria iniţiativă!"

Staful medical al clubului AC Fiorentina a negat că i-ar fi administrat substanţa sibutramină jucătorului Adrian Mutu, care a fost depistat pozitiv la un control antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, informează site-ul fiorentina.it.

"Doctorul Paolo Manetti a vorbit la Radio Blu şi a lăsat să se înţeleagă că staful medical al clubului Fiorentina nu are nicio responsabilitate în administrarea substanţei sibutramină jucătorului Adrian Mutu. Jucătorul a luat din proprie iniţiativă substanţa. Fotbalistul nu se aştepta la astfel de consecinţe şi este vizibil şocat. Din acest moment, are şapte zile la dispoziţie pentru a decide ce va face, dacă va cere sau nu contraexpertiza", scrie fiorentina.it.

Sursa citată a precizat că în scurt timp clubul Fiorentina ca da publicităţii un comunicat oficial.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei, a anunţat, joi, Comitetul Olimpic Italian (CONI).

"CONI comunică faptul că, în urma testelor efectuate de Laboratorul din Roma, s-a descoperit un rezultat pozitiv. În urma analizării primului eşantion s-a descoperit prezenţa de metaboliţi ai sibutraminei în cazul lui Adrian Mutu, în urma unui control antidoping dispus de Comisia de control antidoping pe data de 10 ianuarie 2010, la Florenţa, cu ocazia meciului de campionat Fiorentina - Bari", se arată în comunicatul CONI.

Sibutramina, substanţă folosită în tratamentul obezităţii, acţionând prin reducerea senzaţiei de foame, figurează pe lista produselor interzise de către Agentia Mondială Antidoping. Sibutramina este un derivat de amfetamină care, într-o cantitate necontrolată, poate provoca persoanelor ce iau acel supliment alimentar tot felul de efecte secundare, precum nervi, irascibilitate, probleme de ritm cardiac şi lipsa poftei de mâncare.
prosport.ro

0 comentarii:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP