Infolinks In Text Ads

Sute de oameni au cerut vaccinarea împotriva AH1N1 după moartea actorului Toni Tecuceanu

>> 7 ian. 2010

Decesul actorului Toni Tecuceanu a readus în atenţie pericolul pe care îl reprezintă AH1N1. Mediatizarea cazului a dus la o adevărată "epidemie" de vaccinări la Institutul Matei Balş din Capitală.

Tragedia dispariţiei actorul Toni Tecuceanu, răpus de virusul AH1N1, a fost un semnal de alarmă pentru mulţi români care au înţeles că nu e de glumit cu acest nou tip de virus. În această dimineaţă la instiututul Matei Balş au venit să se vaccineze sute de oameni.

"Dacă în ultimele 48 de ore la Institutul Matei Balş spre exemplu s-au vaccinat şase persoane, în cursul zilei de astăzi s-au vaccinat 241 de persoane. Avem solicitări de suplimentare a dozelor de vaccin, lucru care se va întâmpla în cursul zilei de mâine", a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel.

Pe plan european există şi îndoieli privind existenţa unei pandemii în cazul AH1N1. Parlamentari din zece state europene din Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei au cerut formarea unei comisii de ancheta a "falselor pandemii". Conferenţiarul doctor Alexandru Rafila a declarat că nu ştie ce vor parlamentarii europeni să ancheteze.

În total, din luna mai şi până acum s-au înregistrat aproape şase mii de cazuri de îmbolnăviri de gripă nouă, din care 73 mortale.
realitatea.net

0 comentarii:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP