Infolinks In Text Ads

"Another Day", o nouă piesă Michael Jackson

>> 4 ian. 2010

Siteul TMZ.com a lansat o nouă melodie a lui Michael Jackson, intitulată "Another Day", despre care se crede că ar fi rezultatul unei colaborări cu Lenny Kravitz

Versurile cântate de Michael Jackson în această piesă par să fie aceleaşi cu cele dintr-un cântec mai vechi, ce aparţine lui Lenny Kravitz, intitulat "Storm".

La puţin timp după moartea lui Michael Jackson, Lenny Kravitz mărturisea într-un interviu că duetul său cu Michael Jackson a fost "Cea mai uimitoare experienţă pe care am avut-o vreodată într-un studio de înregistrări. A fost extraordinar de amuzant. Am râs tot timpul înregistrărilor".

Clipul a născut controverse pe net, scepticii care au comentat evenimentul afirmând că acesta nu este nimic altceva decât rodul imaginaţiei unui fan.

Presa americană susţine că familia Jackson se află în posesia a aproximativ de 100 de cântece interpretate de Michael Jackson care nu au fost lansate încă pe piaţă. Printre acestea s-ar numără şi câteva colaborări cu artişti importanţi, precum Akon sau Will.i.am, membru al trupei The Black Eyed Peas.
jurnalul.ro

0 comentarii:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP