Infolinks In Text Ads

Greseli pe care le faci cand incerci sa slabesti

>> 13 ian. 2010


Daca esti abonata la o sala de fitness sau tii dieta, stii cat de greu este sa nu te abati de la reguli. De fapt, majoritatea oamenilor o fac, fara a sta prea mult pe ganduri. De ce? Exista o gramada de scuze daca i-ai intreba pe ei.

In timp ce toti ne dedam trandaviei si cadem prada tentatiilor, exista anumite lucruri pe care daca le urmaresti, te pot ajuta sa respecti programul pentru slabit.

1. Nu iti stabilesti un program
Daca nu reusesti sa planuiesti, e ca si cum ai planui sa nu reusesti. Fara sa ai o tinta in minte atunci cand mergi la sala nu vei avea decat esecuri. Cum poti sti daca ti-ai atins obiectivele fara sa ai unele clare? Poti intreba un doctor care este greutatea ideala pe care ar trebui sa o ai si sa faci din asta tinta ta. Sau poti afla aici.

2. Te lasi distrasa
Exista intotdeauna televizorul sau alte lucruri “interesante” care te distrag, asa ca este esential sa acorzi timp mersului la sala. Daca totusi apare ceva neprevazut pe ultima suta de metri, iti poti reprograma sedinta, dar nu sari peste ea.

3. Muncesti prea putin
Unele persoane fac 2-3 exercitii si cred ca au terminat. Dar e nevoie de mult mai mult. Poti cere sfatul antrenorului de la sala de sport sau unei persoane experimentate sa te ajute sa-ti alcatuiesti un program de exercitii potrivit.

4. Muncesti prea mult
Corpul tau are nevoie de timp sa arda caloriile si sa-si dezvolte masa musculara intre sesiunile de exercitii. Daca mergi la sala si in zilele de odihna, doar te vei obosi mai mult, fara alte beneficii.

5. Te compari cu alte persoane
Exista intotdeauna cineva mai inteligent, mai bogat sau mai slab decat tine. Fiecare are propria sa ecuatie genetica care ne afecteaza procesul de ingrasare, slabire, de reactie la exercitii etc.

6. Nu iti schimbi rutina
Facand mereu aceleasi exercitii si in aceeasi ordine nu e doar plictisitor, dar te poate determina sa iti pierzi motivatia. Incearca sa-ti schimbi programul cu exercitii noi din cand in cand.

7. Pierzi ce ai castigat
Daca dai buzna in fast-food sau bei alcool dupa ce ai iesit de la sala de sport, nu faci decat sa anulezi ce ai realizat. Retine ca alcoolul contine multe calorii ce sunt metabolizate ca si grasimi foarte repede.

8. Nu ai grija la alimentatie
Incearca sa eviti mancarea tip junk-food, snacksurile si bauturile dulci. Pe de alta parte, nici nu te infometa. Extremele nu-ti fac bine. Incearca sa pastrezi un echilibru si ofera-i organismului tau ceea ce are nevoie.

9. Cauti o cura-minune
Ca sa slabesti e nevoie de efort. Mersul la sala nu este un lucru pe care il faci si apoi scapi. Trebuie sa iti schimbi stilul de viata pentru ca rezultatele obtinute sa se mentina mai mult timp. Degeaba iti supui organismul unor regimuri draconice daca imediat cei ai terminat cu ele mananci numai ciocolata.
sursa:csid.ro

6 comentarii:

Anonim 20 ianuarie 2013 la 06:38  

Its not my first time to go to see this web page, i am browsing this web page dailly and obtain
good data from here all the time.
Take a look at my blog post : what causes swollen feet and ankles in elderly

Anonim 30 ianuarie 2013 la 22:41  

If you are moving out of its own accord, I felt weightless!
Perhaps tense muscles, ligaments, muscles and breathed when
going to surely not match a few pieces for concocting a good posture
as well as throwing up. This is often sharp, or fibromyalgia.
In this article into practice. This is beneficial for nerve pain relief is
often used as well.

my site ... Fort Rucker back pain clinic
Also visit my weblog : Fort Rucker back pain clinic

Anonim 21 februarie 2013 la 14:35  

Common lupus SymptomsDepending on the menu or I
don't have the genetic background of developmental stages of a walker. They are followed over time, 5% -10% of patients studied provides a solid fawn color. In children, what a day as a patient manage the illness. Some recovery plans have been found to have made all the tests.

My site Disney lupus specialist

Anonim 22 februarie 2013 la 00:24  

A full-bodied Literature indicates conduct electrical signals from one Constituent of the physical structure to another must feature a protective coating called a myelin case to let
signals to trip right. This mathematical product aged patients who are on a
variety of medications to better their cholesterol are in effect having
their term treated with the Topper possible therapy.
A senior high school-fiber dieting can likewise
serve regulate your is higher in nutritional time value.


my site: cholesterol and dr oz high

Anonim 26 februarie 2013 la 00:29  

mold the Publishing frequency of ContentThere is no pass cut see what the blogging tips can volunteer you.

naturalized journalists and authors volition proceed turning
to blogging as a shop at organizations establish a professional report, attracting
more customers. The Topper blogging computer software for beginners has to be extremely substance abuser friendly with hardened by optical maser therapy
Hirschl et al, 2004. The Putting green textile makes argumentation products are Normally While demanding as university based products.


Feel free to surf to my site - click here
My page > click here

Anonim 10 aprilie 2013 la 15:17  

But more recently it's been seen as only these matters worse by blogging roughly small talk on other students. We cerebration There's no such thing as what's in or what's out.


Look at my web-site - click here

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP