Infolinks In Text Ads

Elena Udrea, ministrul cu datorii de 3 mil. euro si cu avere de alte milioane investita in terenuri

>> 7 ian. 2010


Principala avere a ministrului dezvoltarii si turismului Elena Udrea a fost reprezentata si anul trecut de terenurile intravilane pe care le detine in zone centrale ale Bucurestiului. Nici in privinta datoriilor ministrului lucrurile nu s-au schimbat fundamental, ea avand in continuare de rambursat unei banci un credit de 3,2 mil. euro.

Potrivit declaratiei sale de avere publicata astazi, Elena Udrea detine impreuna cu sotul sau patru terenuri intravilane in Bucuresti, fata de cinci cate avea anul.

Pe unul dintre terenurile intravilane declarat anul trecut, (in strada Chopin) Elena Udrea declara un imobil compus din subsol, parter si trei etaje. Terenul pe care s-a construit acest imobil putea fi evaulat in 2009 la 1,8 mil. euro. Celelalte patru terenuri aflate in posesia Elenei Udrea si a sotului ei valoreaza cel putin trei milioane de euro.

Elena Udrea are doua autoturisme Mercedes, un apartament in Bucuresti si o casa in Pipera. Are bijuterii de 50.000 de euro si si-a rotunjit veniturile, anul trecut, vanzand un apartament pentru 170.000 de euro.
La datorii, ministrul trece in declaratia de avere imprumutul de 3,2 mil. euro obtinut de la BRD in 2007. Acesta i-a fost reesalonat anul trecut.
zf.ro

0 comentarii:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP