Infolinks In Text Ads

Cele mai bune filme pe 2010

>> 4 ian. 2010

  • A Nightmare on Elm Street
O re-creare a icon-ului horror, Freddy Krueger, teribilul criminal în serie, purtător al unei mănuşi dotate cu 4 lame imense, care îşi ucide victimele în vise, având ca rezultat moartea şi în viaţa reală.
Premiera in Romania
21.05.2010


  • Alice in Wonderland
Alice are 19 ani şi se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge şi, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Ţara Minunilor, un loc pe care ştie că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-şi mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb spune că s-a întors după Alice pentru că ea este singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roşie. Va reuşi Alice să salveze Ţara Minunilor şi să se întoarcă în lumea reală?
Premiera in Romania
05.03.2010



  • Clash of the Titans
Născut din zei, dar crescut ca om, Perseu (Sam Worthington) nu are ce face când Hades, răzbunătorul zeu al infernului, îi ia familia. Cu nimic altceva de pierdut, Perseu se oferă să îndeplinească o periculoasă misiune al cărei scop este să-l împiedice pe Hades să-i ia puterea lui Zeus şi să elibereze iadul pe pământ. Cu o ceată de războinici alături, Perseu începe o călătorie plină de aventuri pe tărâmuri interzise, în luptă cu demoni şi bestii aproape invincibile. Eroul va supravieţui doar dacă-şi va accepta puterile de zeu, îşi va sfida soarta şi crea propriul destin...
Premiera in Romania
09.04.2010



  • Cop Out
Bruce Willis şi Tracey Morgan sunt Jimmy şi Paul, doi poliţişti newyorkezi unşi cu toate alifiile. Mai preocupaţi să se înţepe reciproc şi să-şi facă farse, cei doi au impresia că nimic nu-i mai poate uimi, dar lucrurile se schimbă când intră în scenă un gangster obsedat de trofee sportive! Când un inestimabil cartonaş de baseball este furat, Jimmy şi Paul trebuie să facă totul pentru a-l recupera, dar cu greu îşi vor păstra cumpătul lovindu-se de atâţia trăsniţi, fiecare cu propriul interes...
Premiera in Romania
12.03.2010



  • Date Night
Claire şi Phil Foster sunt un cuplu cât se poate de obişnuit a căror viaţă conjugală a devenit o imensă rutină. Ca să mai condimenteze lucrurile, Claire şi Phil au inventat "întâlnirea de sâmbătă seara", când cei doi merg la film şi apoi la restaurant. O încurcătură cu o rezervare îi face să se dea drept altcineva, iar din acel moment necazurile nu le vor mai da pace. Urmăririle prin tot oraşul şi emoţiile la capătul (greşit) al unei arme de foc îi vor face să-şi aducă aminte de ce s-au îndrăgostit unul de celălalt?
Premiera in Romania
16.04.2010


  • Daybreakers
În 2019, o epidemie transformă imensa majoritate a oamenilor în vampiri. Cu tot mai puţine persoane necontaminate şi prin urmare tot mai puţin sânge proaspăt, vampirii încearcă să protejeze puţinele fiinţe umane supravieţuitoare. O echipă secretă de cercetători vampiri descoperă o modalitate de a salva rasa umană de la extincţie, dar planul lor nu se va potrivi cu agenda liderilor noii comunităţi.
Premiera in Romania
12.03.2010


  • Dear John
Inspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (care a mai scris si The Notebook sau A Walk to Remember), Dear John il are ca protagonist pe John Tyree (Channing Tatum), un soldat care se indragosteste intr-o permisie de frumoasa dar si conservatoarea studenta Savannah (Amanda Seyfried). Titlul filmului vine de la o scrisoare pe care i-o trimite Savannah soldatului.
Premiera in Romania
12.02.2010


  • Death At A Funeral
O intimă şi obişnuită ceremonie de înrmormântare se transformă într-un real dezastru cu secrete de familie dezvăluite şi corpuri neînsufleţite încurcate...
Premiera in Romania
11.06.2010


  • Despicable Me
Un bărbat (Steve Carell) urzeşte nişte planuri diabolice: el vrea, nici mai mult nici mai puţin, să fure luna de pe cer! Dar complicatele lui stratageme sunt date peste cap în momentul în care ajunge, printr-un inexplicabil concurs de împrejurări, să aibă grijă de trei orfani. Prezenţa mogâldeţelor îl va îmbuna pe maleficul nostru protagonist, sau acesta va fi doar încetinit în misiunea lui diabolică?
Premiera in Romania
20.08.2010


  • Edge of Darkness
Detectivul specializat pe omucideri Thomas Craven investighează uciderea propriei sale fiice, o activistă cu convingeri politice incomode. Craven descoperă nu doar viaţa ei secretă, dar şi încercări de muşamalizare a cazului din partea unei mega-corporaţii. Când un agent trimis de guvern arată că vrea să distrugă orice dovadă că fiica lui a dispărut, Craven începe o luptă singur împotriva tuturor şi aparent fără sorţi de izbândă.
Premiera in Romania
19.02.2010


  • Extraordinary Measures
Pelicula se inspira din povestea adevarata a sotilor John si Aileen Crowley. Cei doi nu au incetat niciodata sa spere ca vor gasi un cercetator care sa le vindece copiii de o boala genetica rara si incurabila.
Premiera in Romania
21.05.2010


  • From Paris with Love
Un tânăr diplomat cu viaţa petrecută la birou şi un agent secret american uns cu toate alifiile trebuie să colaboreze pentru a scoate la bun sfârşit o periculoasă misiune în Paris. Dacă cei doi se vor împăca la început ca pisica şi şoarecele, un lung şir de explozii printre obiectivele turistice ale capitalei Franţei îi va învăţa măcar să se respecte reciproc.
Premiera in Romania
05.02.2010


  • Green Zone
Incursiune in viata soldatilor americani incartiruiti in Bagdad dupa indepartarea de la putere a dictatorului Saddam Hussein. Fortele americane incearca sa puna pe picioare un guvern provizoriu, exact in opulentele palate care adaposteau pana nu demult camarila lui Hussein. Inspirat de cartea "Imperial Life in the Emerald City: Inside Iraq's Green Zone" a ziaristului Washington Post Rajiv Chandrasekaran.
Premiera in Romania
16.04.2010

0 comentarii:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP