Infolinks In Text Ads

Scadere spectaculoasa a cererilor de vaccinare impotriva AH1N1. 18 centre de vaccinare se inchid in Bucuresti

>> 17 ian. 2010

Numarul cererilor de vaccinare impotriva A H1N1 a scazut spectaculos la doar o saptamana de cand centrele de vaccinare erau luate cu asalt. Primaria Capitalei a decis sa inchida 18 centre de vaccinare, deschise in urma cu o saptamana, a anuntat directorul general al Administratiei Spitalelor si Servicii Medicale Bucuresti, Marius Savu, citat de Radio Romania.

El a mai precizat ca imunizarea va fi reluata in aceste centre in cazul in care numarul cererilor va creste din noua sau daca medicii de familie vor avea nevoie de ajutor.

Numarul persoanelor care au solicitat sa se vaccineze a crescut spectaculos dupa data de 5 ianuarie, dupa decesul actorului Toni Tecuceanu, despre care medicii au anuntat, initial, ca ar fi murit in urma unor complicatii suferite in urma infectarii cu virusul A H1N1. Ulterior, familia si apropiatii artistului au acuzat faptul ca in certificatul de deces al lui Toni Tecuceanu nu scria nimic despre virusul A H1N1, iar cauza mortii ar fi fost alta.

In weekendul trecut, centrele de vaccinare din Capitala, pe atunci in numar de patru, au fost luate cu asalt de bucurestenii care doreau sa se imunizeze. In jur de 13.000 de persoane s-au vaccinat weekend-ul trecut in Bucuresti. Ca urmare, autoritatile au anuntat, luni dimineata, suplimentarea cu inca 18 a centrelor de vaccinare.
hotnews.ro

0 comentarii:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP