Infolinks In Text Ads

China scoate de pe piata locala varianta 2D a “Avatar”-ului

>> 20 ian. 2010

Odata intrat pe piata cinematografica a Chinei, Avatar-ul lui James Cameron a umilit absolut toate celelalte filme care-au avut nesansa de a rula in acelasi timp. In doar doua saptamani homericul SF a incasat in jur de 80 milioane $, devenind cel mai lucrativ film care istoria box-office-ului chinez.

Insa cei care fac legea pe-acolo au decis sa retraga din circulatia locala varianta 2D a filmului, ceea ce inseamna ca peste 1.600 de sali de cinema ii vor face loc lui Confucius, pelicula ultra-patriotica finantata de guvern. Avatar-ului ii raman astfel doar vreo 900 de sali in care poate rula in varianta 3D.

Chow Yun-fat e convins ca filmul despre viata filosofului Confucius are tot ce-i trebuie nu numai pentru a-i face fata Avatar-ului semnat de James Cameron , dar si pentru a-l surclasa la box-office.

Actorul in varsta de 54 de ani, devenit celebru cu rolurile sale de mafioti marca Hong Kong, a interpretat rolul titular in Confucius. Acest film, finantat de guvernul chinez, cu un buget de 22 milioane $, a avut azi premiera in Beijing.

Ceea ce incerca actorul sa spuna e ca, desi homerica pelicula a lui Cameron a incasat 4.8 milioane de dolari in prima zi, si se estimeaza un total de 73 milioane $ pana la finele perioadei de proiectie, Confucius e suficient de bun pentru a “presta cu fruntea sus” la box-office-ul chinez.

“Daca cele doua filme sunt rulate simultan, cei care merg la Avatar vor merge si la Confucius, iar cei care merg la Confucius vor merge si la Avatar“, a declarat Chow Yun-fat.
cinemarx.ro

Trailer "Confucius"

0 comentarii:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP