Infolinks In Text Ads

"Avatar" ar putea avea două continuări

>> 8 ian. 2010


Potrivit jurnaliştilor de la The Guardian, în ambele continuări ar urma să apară personajele principale din "Avatar", Jake Sully (interpretat de Sam Worthington) şi Neytiri (Zoe Saldana), în anul 2154, pe planeta Pandora.

Pelicula 3D "Avatar", care a uimit lumea cinematografică devenind filmul ce a realizat cel mai rapid încasări de peste un miliard de dolari, ar putea avea două continuări, potrivit intenţiei regizorului canadian James Cameron, informează cotidianul britanic The Guardian.

Cameron a vorbit despre "Avatar" ca fiind un proiect de trei filme încă din 2006. Potrivit jurnaliştilor britanici, două continuări ar avea sens dată fiind incredibila tehnologie pusă la punct de Weta Digital şi Industrial Light and Magic pentru a aduce spectaculoasa lume a Pandorei pe ecrane, inventarea unui întreg limbaj pentru populaţia Na'vi şi faptul că filmul ce rulează în prezent are un final deschis.

"Ar putea exista continuări, dacă merge bine. Dacă nu are succes, nu", a spus Cameron despre "Avatar", în urmă cu trei ani. Luna trecută, cineastul declara pentru MTV că are o idee de poveste pentru o trilogie, dar că încă nu a început să lucreze la un scenariu.

Potrivit jurnaliştilor de la The Guardian, în ambele continuări ar urma să apară personajele principale din "Avatar", Jake Sully (interpretat de Sam Worthington) şi Neytiri (Zoe Saldana), în anul 2154, pe planeta Pandora.

"Avatar" este, potrivit specialiştilor, cel mai scump film din istorie, a avut un buget de 240 de milioane de dolari pentru realizarea filmului şi încă aproximativ 260 de milioane cheltuieli de marketing. Pelicula 3D, cu Sigourney Weaver, Sam Worthington şi Zoe Saldana în distribuţie, prezintă o planetă îndepărtată numită Pandora, locuită de rasa Na'vi, unde câţiva pământeni trebuie să lupte pentru a-şi găsi locul.

Regizorul James Cameron a câştigat în 1997 premiul Oscar, cu pelicula "Titanic", ce este filmul cu cele mai mari încasări la nivel mondial, de 1,8 miliarde dolari, potrivit Box Office Mojo.
realitatea.net

0 comentarii:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP